4.2.2008

Ekat hamsterigrammat kulutettu

Mietin pitkään mitä haluaisin juuri nyt hamsterikuussa tehdä. Edellisenä iltana/yönä sängyssä pyöriessäni sain lopullisen idean ensimmäiseksi hamsterityöksi. Oli hilkulla etten pompannut samoin tein penkomaan lankojani ja tikuttamaan ensimmäisiä silmukoita, niin olis varmaan käyny jos mieheni ei ois ollu kotona. Hän ei varmaan ois innostunu liian aikaisesta herätyksestä... neljältä ;)

Kaapista löytyi juuri tätä mallia varten ostettuja 7veikkoja, vaalean ruskeaa(beigehkö) ja tummanruskea. Ne halusivat ehdottomasti Eesti trail hiking socks:ksi kirjasta Favorite socks... from Interweave.

Ihan ilman ongelmia ei tämäkään projekti sujunut, kerran purettiin ihan laskuviheen takia, ja muutaman kerran ohjeen takia... siinä vaiheessa,kun olin jo valmis heittämään sukantekeleen mettään ja kiroomaan Nancy Bushin mallit sinne jonnekkin %&?%& niin mieleeni juolahti katsoa hieman Ravelryä... sieltähän se errata-linkki löytyi... yksi punainen viiva väärässä kohdassa, kaikki ongelmat katosivat taivaan tuuliin. No samalla energialla korjasin sit ne muutkin puutteet.

Elikäs valmiina sukat. Kulutus täys kerä vaaleempaa ja jonkin verran tummanruskeeta, mutta kuitenkin painoa vain 156g ja kokoa noin 42 verran. Toiset samanlaiset, mutta vastakkaisilla väreillä tulossa. Mietin vielä, mutta nämä saattavat päätyä SPR:n kuormaan, varaan itselleni vielä hetken aikaa miettiä, siihen asti kun se toinen pari on valmis.

Ei kommentteja: