5.2.2009

Minä täällä taas!

Ja ei, ei vieläkään mitään valmista. Enkä myöskään ole ostanut lankaa! Tuska ei ole silti yhtään helpottanut. Mieskin vaan virnuili, kun päivällä tulin kirjastosta (jossa etsin ohjeita noille ällölangoilleni, mutta arvatkaapa löysinkö? EN! Muille langoille kyllä ois ollu vaikka mitä...), että "Ostitko lankaa? Kävit kuitenki kattomassa ainakin!" No en käynyt. En uskaltanut.

Kristelin kehotuksesta otin vaarin ja kolusin aamupäivän lankalaatikossani. Kesken tosihienon ja avarakatseisen ajatustyön jostain nurkasta luikerteli ihan järkyttävä kammokuippanaötökkä! Huusin kuin pieni hinaaja ja hyppäsin puolivoltilla sängylle karkuun. Ja todettakoon, että minä en todellakaan, siis TODELLAKAAN pelkää mitään ötököitä. (No ehkä vähän ampiaisia..) Koska ötököiden pelkääminen on typerää. Ja sitten kökötin siinä kauhusta kankeana huutamassa, kun iso karvajalkainen otus luikersi minun langoissa. Mies teki uroteon. Ja kehtasi vielä sanoa ääneen, että ne kasvaa mun langoissa nuo ötökät. TEKEEPÄ NYT MIELI TODELLA KAJOTA NOIHIN! (Se tuli jostain listan välistä se ötökkä.)

Mutta.. Otin toisestakin neuvosta vaarin. Minä nimittäin huomasin, että mulla ois tuolla jotakuinkin 600 grammaa vihreää Novitan Sofiaa. Jos joku millään haluaa vaihtaa esim. vaaleansinistä tai valkoista omaansa samanverran pois, niin olisin iloinen.. Tai ei tarvitse olla Sofiaakaan.. Jotain öpaut samanpaksuista.. Tai ei edes samanpaksuistakaan :D Ehdotelkaa. Mikäli kukaan haluaa minun lankojani edes ajatella, kun menin kertomaan nuo kamalat treffit lankakasalla murhaajaötökän kanssa.

Ja sit toistaki lankaa voisin vaihtaa! Nimittäin, Novitan tummansinistä Mamboa löytyisi 600 tai 900 grammaa. Mä en muista tarkkaan enkä nyt pääse mittailemaan, kun Pippuri nukkuu lankakammarissa. Voisin vaihtaa tuon tummansinisen esim. tummanviolettiin, valkoiseen, mustaan, harmaaseen, punaiseen tai tummanruskeaan Mamboon. Mielellään vain johonkin noista väreistä. Ei kaikkia noita värejä siis.. Tehkää mulle palvelus ja vaihtakaa mulle edes jotain, mistä saisin neulottua jotain :D

2 kommenttia:

Punanen kirjoitti...

Voi sua raukkaa! Ei kuulosta helpolle hamsteroinnille tuollainen. Täydet sympatiat sulle. Ikävä kyllä mulla ei ole noihin sopivaa vaihtokelpoista tavaraa joten muuta apua ei täältä löydy.

Aurora kirjoitti...

Valitettavasti ei ole vaihtaa tuollaisia lankoja/määriä... :/ Mutta vaikka itselläni ei noin suurta lankavarastonahdistusta olekaan niin ainakin itseäni inspiroi se ajatus että kunhan nyt vaan pääsen eroon näistä tyhmistä langoista niin saan ostaa niitä ihania lankoja sitten. Ja tyhmistä langoistahan voi esim. neuloa hyväntekeväisyyteen niin menevät jonnekin, esim. http://www.redcross.fi/ajankohtaista/uutiset/fi_FI/neulontakampanja/ ja http://www.vaaka.org/villasukat.html