31.3.2010

Viimeinen Sahramista

Tämän vuoden virallinen saldo Sahramista on nyt sitten tiedossa. Sain illalla valmiiksi esikoiselle tarkoitetun pipon, Samos Lollipoppia meni 57g . Pipo olikin mieleinen, nappasin sen pois pojan päästä punnitakseni sen, niin jo alkoi kuulua kiljuntaa, että takaisin se! Pipo on edelleen päässä, pojan nukkuessa.

Kovin paljoa en siis jäänyt kokonaisesta kilosta, mutta olen kyllä näinkin (907g) tyytyväinen. En tehnyt yhtään vaakatilkkua saadakseni hyviä kulutuslukemia, vaan kaikki kutomani työt olivat tarpeeseen. Ja harvinaista kyllä, kudoin pääasiassa itselleni.
Yhtään lankaa ei ole tehnyt mieli ostaa, siihen varmasti on suuri syypää se, ettei enää tässä huushollissa ole tilaa yhtään. Siihen tulee muutos lähitulevaisuudessa (no, tämän vuoden aikana kuitenkin) - eihei, en aio tehostaa langankulutustani, vaan alan rakentaa laajennusta taloon!

Kiitos kaikille seurasta, onkohan kenelläkään tavoitteena jatkaa lankalakkoa edelleen? Itse en ajatellut tosiaan heti rynnätä kaupoille. Otan kuitenkin sellaisen armollisen tavoitteen, että saan ostaa lankaa, kun jotain sopivaa tulee vastaan tai löydän tarpeen, johon kotona olevat muutamat kymmenet kilot eivät täytä. Ehdoton kielto minulla vain yllyttäisi langanostoon....

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Hienoa hienoa! Siis toi talon laajentaminen... ;)

Kannattaa seurata, josko tulee hamsterien pudotuspelit tänä vuonna.

Grammat merkitty kirjanpitoon.