6.2.2007

Ellikin mukana, puikot tanassa

Heipä hei kaikille! Alun hankaluuksien jälkeen pääsin minäkin kirjoittelemaan tänne. Olen pian 26-vuotias kahden pojan kotiäiti ja lukiourakkaansa loppuun tahkoava tämän kevään abiturientti (kuulostaa kovin nuorekkaalta ;D ) Kirjoitukset alkavat ensi perjantaina, sotkevat ikävästi lankahamsterointia, mutta minkäs teen.

Käsitöitä – neulomista, ompelua, askartelua, kaikkea maan ja taivaan välillä - olen harrastanut lapsesta asti. Ideoita on enemmän kuin koskaan tulen löytämään aikaa niiden toteuttamiseen. Yleensä kesken on kymmenkunta erikokoista projektia, joskus saan jotain valmiiksikin. Blogini Into toimii valmistuneiden töiden kaatopaikkana.

Olen armoitettu hamsteri. Tämä koskee kaikkea kaunista, kivan väristä, mukavasti rapisevaa, kimaltavaa, pehmeää, karheaa, jännän muotoista, oikeastaan mitä tahansa mitä voi mahdollisesti ehkä joskus käyttää johonkin. Meillä on siis aika täyttä... Erityisen heikkona olen villalankoihin. Aioin punnita lankavarastoni, mutta luovuin toivosta. Langat on ripoteltu niin moneen paikkaan, etten jaksa kaivaa kaikkia esiin. Koitin tänään haalia Project Spectrumia varten kaikki sini-harmaa-valko-sävyiset langat samaan kasaan ( ja niitä on luultavasti kaikista vähiten, koska en ole yhtään tuon värinen ihminen) ja punnitsin ne. Tuloksena oli 3,8 kiloa. Siihen vielä päälle kaikki vihreät, punaiset, liilat, mustat, ruskeat, oranssit, mitä niitä onkaan. En uskalla lähteä edes arvaamaan lankavarastoni kokoa...

Langan tuhoamisen aloitin heti ensimmäisenä hamsteripäivänä: miehelle on tulossa Ainosta villapaita. Sen lisäksi teen pienempiä juttuja ihan fiilispohjalta. Saldo tähän mennessä on nolla grammaa valmista materiaalia, Ainopaitaa olen neulonut vähän yli kolme kerällistä, eli reippaat 300g. Hyvässä vauhdissa ollaan ja innolla mukana!

3 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Onnea perjantaiseen tekstitaitokokeeseen. Kerrohan sitten, miltä vaikutti. Minä kun jännitän sitä yhtä lailla opettajan roolissa. Saapa nähdä, onko se mitään prelin tapaistakaan ;o)

zeska kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! Paljon onnea kirjoituksiin :). Omistani on aikaa jo viitisen vuotta, mutta muistan kyllä miten ne jännittivät :)

hanna-h kirjoitti...

Tervetuloa minunkin puolestani. Itse kirjoitin viime keväänä ja langankulutus tuona aikana tuntui sen kuin lisääntyvän.. ;)