6.2.2007

Minä perässä mitä muut edellä. :D


Minäkin si tein kalorijutun kun muutkin on tehneet. :D Siihen kului lankaa huimat 20g, Katia Macigia. No, 20g on 20g lankaa ja kaikki lasketaan.

Muuten projektit on edelleen kesken. Raitapaita on edennyt noin 90g verran, lisäksi on tehtynä yksi sukka reumalangasta jolla painoa huimat 15g. Ja se pipo minkä aiemmin ilmoitinkin jo. Tuntu että puikoilla on monta projektia joista mikään ei oikein edisty kun teen kaikkia vuorotellen. :D

Mutta koska tuskin kisaan kisan voitosta niin tämä tahti on hyvä. Kädetkin on kestäneet hyvin, luultavasti fibromyalgia vaan vihoitteli viime viikolla ja siitä johtui se käsien särkeminen. Nyt yritän muistaa kuitenkin lepuuttaa käsiä välillä (ja lukea pääsykokeisiin).

Kokonaiskulutus (valmiiden töiden osalta) 120g

Edit. Toin kuvaa. Huomatkaa epäluuloinen katse kuvassa. Kuvaaja (aka tämän postin kirjoittaja) ei selvästikään tiedä luottaaako itseensä vai ei ja mikä ihme on tuo mikä räpsii kuvaa. :D

6 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Calorimetry näyttäisi olevan varsinainen suosikki :). Pitäisiköhän minunkin?

Grammat kirjattu :).

Elli kirjoitti...

No munkin täytyy kai sitten tehdä oma Calorimetry. Ensin mulle tuli siitä flashbackinä kauhukuvia 80-90 lukujen vaihteen talvipääpannoista, mutta alan pikkuhiljaa lämmetä... Oikeasti polttelee jo näppejä oman Calorin aloitus. =)

Tui kirjoitti...

Zeska ja Elli, se oli kiva tehdä ja helppo. :) Vaikka viekin luvattoman vähän lankaa, ei se oikein auta tässä projektissa jos ei niitä ala tehdä liukuhihnana useita kymmeniä. :P

Alien kirjoitti...

Minäkin olen suunnitellut calorimetryä, mutta kehtaakohan sitä enää tehdä kun kaikki muutkin on tehneet. ;-) Laatikossa odottaa kyllä sopiva jämäkerällinen alpakkaa, joten enköhän se vielä calorimetryksi päädy.

Alien kirjoitti...

Argh, miksei kommentteja voi editoida, typoahdistus...

zeska kirjoitti...

Kyllähän sen varmaan osaisi tehdä, mutta mistähän langasta ;)? (Ei minulla ainakaan mitään sopivaa _voi_ olla tuossa 11kg lankavarastossa... ainakaan riittävästi...)