31.1.2008

Ehdinpäs!

Haa! Etsin ja ihmettelin kovasti, että miten ja missä se esittely tehdään. Kirjoitin jo kommentinkin ja mutta nyt taisi tärpätä. Mistähän kohtaa mie nyt sitten klikkasin, että osaan seuraavallakin kerralla...

Ilmoittauduin hamstereihin ihan viime tipassa. Ongelmani ei sinällään ole langat vaan ohjeet. Kun näen kivan ohjeen, ryntään heti hankkimaan siihen sopivat langat riippumatta siitä onko miulla aikaa neuloa kaikkea. Tarkoituksenani oli jo ennen hamstereita neuloa lapasia jäljelle jääneistä lankakeristä, jotta saisin niitä vähenemään. Mutta kun kävin ihan muissa asioissa lankakaupassa, huomasin lapasiin sopivaa lankaa ja taas tulin kotiin lankaa laukussani.

Liityn siis hamstereihin, että ihan oikeasti neuloisin nyt niistä langoista (joista ei ole puutetta!), joita miulla on piironki ja kaappi pullollaan, enkä ainakaan kuukauteen ostaisi uutta lankaa. Miulla on meneillään peiton neulominen, johon pitäisi ostaa lankaa, mutta se saa luvan nyt odottaa. Suurin hamsteriprojektini tulee olemaan villapaidan neulominen langasta, jonka sain vuosia sitten äidiltäni - niin ja ne lapaset.

Käsityöt ovat ollet miun rakas harrastus ja intohimo jo lapsesta asti. Neulon, virkkaan, kirjon, teen pitsiä - inhoan ompelemista.

Blogini: http://varis6.vuodatus.net/

T: Päivikki

Ei kommentteja: