30.1.2008

Hannen esittely

Olen Hanne Väkerrellen-blogin takaa. Tämä on toinen vuosi kun osallistun lankahamstereihin. Grammamääräisesti en odota mitään mahtavaa saldoa, koska neulon mielelläni ohuita lankoja, mutta ajattelin tänä vuonna panostaa sinnikkyyteen.
Lankaa minulla on noin sata kerää tai kaksitoista kiloa, riippuen mitä mittayksikköä haluaa käyttää.

Lankahamstereita olen valmistellut pitämällä suursiivouksen neulontaharrastukseni osalta. Purin kaikki kaapin perälle jääneet työt (seitsemän kappaletta) ja nyt puikoilla on enää kolme projektia, kaksi sukkaparia ja pitsihuivi. Järjestelin ohjeet ja lankavaraston, joka oli levinnyt ympäri taloa. Lankani päätyivät kahteen viidenkymmen litran muovilaatikkoon ja villapuserolangat lipastoon. Ellei muuta iloa hamsteroinnista tulisikaan, ainakin valmistautumisesta oli paljon hyötyä.

Hamsteroinnin tavoitteena tänä vuonna olisi pitää hengähdystauko, jolloin voin keskittyä neulomaan niitä kauniita lankoja joita minulla on jo ja olla koko ajan haikailematta jotain uutta sievää lankaa. Kun mieli neuloo paljon sormia nopeammin - aina löytyisi se uusi projekti ja juuri täydellinen lanka!

1 kommentti:

Kanerva kirjoitti...

Tervetuloa mukaan Hanne!