30.1.2009

Apuemäntä Evelin esittäytyy

Tässä ennen muiden osallistujien tietojen saamista olen hieman yrittänyt muokkailla tätä blogia ja tutustunut samalla paremmin bloggerin toimintaan. Joku on ehkä hieman innostunut tästä ensimmäisestä apuemännyydestään...joten koettakaahan kestää. =)

Olen siis Evelin, viitos hamstereiden apuemäntä, ja pidän tavallisesti omaa koloa Evelinin ajatuksissa. Olen 26 vuotias vuosia neulontaa harrastanut langan hamstraaja. Viimeksi tänään kävin kaupoilla, koska vielähän ehti ennen taukoa... Nyt sitten pistetään lompakon nyörit kiinni ja käytetään noita valtaisia lankavarastoja pienemmiksi. En nyt ihan uskomattomiin langankulutuksiin usko pääseväni, mutta kaikki varaston pienentäminen on tervetullutta. =)

Olisi kiva, jos kaikki esittelisivät itsensä ja näin pääsisimme tutustumaan toisiimme. Joko teillä on langankulutus suunnitelmia? Itse ajattelin ainakin muutaman tiskirätin ja sukan pyöräyttää...ja haaveilen myös pitsihuivista ja palmikkopiposta ja ja ja... Joten nyt jään odottelemaan helmikuun alkua, jotta saa aloittaa töiden tekemisen. =)

Niin, ja jos merkkaisitte tunnisteisiin aina myös vuoden 2009, niin kaikki tämän vuoden postaukset löytyisivät helpommin myöhemminkin eivätkä sekottuisi vanhoihin teksteihin.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hei! Tuleehan tämä myös Blogilistalle? :)