17.2.2009

Hiljasta pitelee...

Täällä ei valmistu neuleet nyt yhtään.
Lauantaina muutettiin 90 neliön rivarikolmiosta 52 neliön kaksioon.
Miun puikot ja keskeneräiset neuleet on vielä paikallistamatta, todennäköisesti ne löytyvät joskus tuolta lastenhuoneen kaapista...
Ehkäpä tää tästä, neuleet saan tänään toivottavasti jostain esiin. Tosin tuntuu että muutossa ne langatkin on johonkin kadonneet.

3 kommenttia:

Evelin kirjoitti...

Voi kamala...ajatuskin noin rajusta asunnon koon pudotuksesta tuntuu huimalta. Muistan nimittäin vieläkin parin vuoden takaisen tuskan, kun 76 neliötä tippui 61 neliöön ja teillä tuo muutos on ollut vielä suurempi...

Lilli kirjoitti...

Tässä on positiivisena se puoli että keväällä päästään vihdoin rakentamaan omakotitaloa, johon saan ihan oman "askarteluhuoneen". Sinne on jo suunniteltu kaappia ja komeroa lanka- ja kangasvarastolle :)

Nyt ne neuleetkin jo löytyi, esikoiselle on sukkaparista toinen sukka jo valmiina, toinen valmistuu toivottavasti pian niin pääsen taas grammojen keräilyyn mukaan.

Evelin kirjoitti...

Voi, no kyllä sitten voi vähän aikaa pienemmässä asunnossa asua, kun lopulta tietää saavansa man "askarteluhuoneen". Tahtoisin myös sellaisen...tai edes sen oman asunnon, ettei aina tarvitsisi vuokralla asua. =)