16.2.2009

Kiikkuu...Kiikkuu..Tippuuko?

Pelkään, että saatan olla ensimmäinen putoava Lankahamsteri. Vielä ei ole nappi napsahtanut, mutta pahalta näyttää.

Poikaystävä mieltyi keskeneräisiin sukkiini, ja koska uusi elämäntehtäväni on turmella hänet käyttämään pelkkiä käsinneulottuja villasukkia, menin katsomaan Tapion kaupan sivuilta vieläkö heillä on Regian Galaxy Coloria valikoimissaan. Ei ollut, mutta etusivulla oli ansa!

Kaupassa on Gjestalin Naturgarn no 1 tarjouksessa tämän viikon ajan eurolla per kerä. Epäonnisena sattumana minulla on tätä lankaa kotona kaksi kerää, ja Sylvin ohjeen ilmestyessä tein langasta mallitilkun, jonka tiheys osui täydellisesti kohdilleen. Sylvi jäi odottelemaan omaa aikaansa, koska ohjeen vaatima määrä villaa on hankalasti soviteltavissa budjettiin.

Nyt vain mietin, onko täysin epätaloudellista olla tarttumatta tilaisuuteen, jos Sylvin langat saisi 29 eurolla, eikä kyseessä ole edes pienin koko? Jos haluaa Sylvin kuitenkin?

2 kommenttia:

Evelin kirjoitti...

Eikai me nyt tälläisille ostoksille lähdetä...vaikka kieltämättä kyllä tuo Sylvi olisi todella kaunis ja langatkaan eivät tuolla tarjouksella juuri mitään maksaisi...mutta mietithän vielä hetken, etteikö varastoistasi löytyisi jotakin sopivaa lankaa? =)

Kristel kirjoitti...

Aijai, paha hamsteriansa! Leikillähän hamstereita kyllä kisataan, ja itseään vastaan. ;)