11.2.2009

Tintin valmiit :)

Jes, sukat löytyivät pitkällisen etsinnän jälkeen sängyn alta. Ehehe, miten lie sinne joutuneet..

Eli nyt tulee grammoja ja kuvia.

Ihanaiset sukkaset ällöttävästä seiskaveikasta. (Oikeesti musta tää on ihan perushyvälanka, en tajua, miks kaikki haukkuu.. Ehken vaan ole sit laatutietoinen.)
90g

Puuvillapipot. Lankana Tennessee. Pienempi: 30g Isompi: 45g (Ja pipojen sisällä töröttää ne akryylikerät, joista pitäisi olla tuloillaan kotilöllöttelyvillatakki.. En ole vielä aivan vakuuttunut langasta ja mallista... Vakuutunko akryylista koskaan. No en.)


Hahtuvaimuja vaippaan. Tiimanmuotoiset kaksinkertaisesta, suorakaide yksinkertaisesta. Yhteensä 70g. Kukkasia virkkasin 10kpl, joista jäi kolme ylimääräistä. Loput pääsivät ystävänpäiväkortteihin, joista tässä muutama onnistunein. Villit 18g yhteensä kukkasista.

Eli Tintin grammat: 90g+30g+45g+70g+18g=253g

4 kommenttia:

Sarda kirjoitti...

Ihanat nuo sun valkoiset 7-veikka sukat! Mikä toi ohje on?

Evelin kirjoitti...

Grammat laskettu. Onneksi ei tarvinnut lähtä etsimään noita sukkia, vaan löytyivät oman väen voimin. =) SK:n koirista en valitettavasti pysty sen enempää kertomaan, toivottavasti kuitenkin ohjeet löytyisivät...

Tiina kirjoitti...

Ohje on ihan villisti oma! Tai otin vähän mallia Novitan 7-veljestä ekstrakuvastosta, mutta mun mielestä siinä oli toi palmikko vähän turhan iso, joten muutin hieman. Ja muuttelin muutenkin silmukan määrät jne.. Mut villisti tein ihan kaavion siihen, eli kykenen tekeen uudelleenki tollaset. Toi kuva ei kyllä näytä edes tuota mallikertaa nätisti.. Mutta minkäs voin sille, etten osaa kuvata.

Sarda kirjoitti...

No varmaan on tosi upeat livenä kun kuvassakin näyttää silti tosi upeilta :)