20.2.2007

Hups!

Kävin Berliinissä työmatkalla. Mukaani kiltisti lähti Novitan Nalle, josta neuloin siellä 10 kalatilkkua eli valmiiden töiden paino 35g. Mukanani oli myös I DO ja siitäkin on jo ensimmäinen hiha valmiina. Mutta sitten kävi niin, että oho ja hups ja menin katsastamaan muutamat lankakaupat ja mukaani lähti 3,5 kiloa lankaa. Laukkuuni eivät edes kaikki ihanat pienet pallerot mahtuneet, onneksi lentokoneeseen saa vielä viedä käsimatkatavaroita ;)
ps. Kirjoitan tarkemmin kaupoista ja ostoksista blogiini Lankataivas http://sire.iki.fi

4 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Wau, kyllä kannatti sortua!
Hienonnäköinen saalis, kyllähän sitä nyt täytyy osata oikeassa paikassa hamstrata lankaa, kun noin hyville apajille osuu :).

Vähän eri asia onkin Vapaa Valinnan seiskaveikkahyllyt...;)

zeska kirjoitti...

Niih. Toiset meistä vain kärvistelevät käymällä tässä kuussa toistaiseksi kolmesti Priimassa, kahdesti vihreässä vyyhdissä ja kahdesti menitassa. Kerääkään en ole itselleni ostanut, mutta tiukkaa tekee.=)

Sire kirjoitti...

Nyt kun on kisasta jo sortunut, voin mennä katsomaan siskoni uutta asuntoa. Se kun on Priiman kanssa samassa talossa ;) Toisaalta ei tee varmaan hetkeen lisää lankaa mieli. Olen vielä haltioissani näistä ;) Olen muuten jo yhden sukan saanut valmiiksi uusista langoista. Trekking XXL on addiktoivaa.

Pirjo kirjoitti...

Ihanan näköisiä keriä, kyllä kannatti retkahtaa! ;o)
Itse vilkaisin tänään Cittarissa alelankoja (myyvät halvalla remontin alta pois woolia, 7veljestä ja jotain puuvillalankoja), eikä ollut vaikeatakaan sivuuttaa niitä.