22.2.2007

Seiska valmis

Nonni, nyt saa sen seitsemännen valmiin laittaa tililleni ;o)
Kesätoppi Novitan Havaijista on valmis, eikä prkl.. kulunut kuin tasan 200 grammaa, vaikka ohjeessa sanottiin 250. Tää on aina tätä, että ohjeissa on ylöspäin kulutus pyöristetty, mutta eipä ole koskaan kokonaista kerää jäänyt yli!

Tässä tällainen pöydällä otettu kuva, jossa toppi ei näytä juuri miltään muulta kuin kirkuvanväriseltä, mutta päällä näytti ihan hyvältä ja oli täydellisen kokoinen (S). Laitan omaan blogiini päälläpitokuvia, kunhan mies tulee töistä kuvaamaan.

Blogissani ovat myös nähtävillä eilen tulleet Saksan kimppatilauslangat, jotka siis on tilattu ja maksettu ihan oikeasti jo tammikuussa. Jos ette usko niin katsokaa Muoriskan blogia ;o)

Jaha, mihinkähän nyt ryhtyis? Vielä olis aikaa joku juttu vääntää. Yksi sukkapari on tekeillä, ensimmäinen sukka valmis ja toisesta varsi puolessa välissä. Sitä voi aina välityönä jatkaa, mutta pitää nyt hyvän tähden saada aloittaa vielä joku muukin työ!

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Kirjasin grammat :). Ihana kesäisen värinen toppi, itse en ole tohtinut tuohon lankaan kuitenkaan koskea kun perinteisesti en pidä oikein muun kuin villan (edes puuvillan) neulomisesta.