28.2.2007

Loppusaldo

Slipari valmistui viimein - eihän siihen mennytkään kuin koko kuukausi. Tai ei ihan - onhan se ollut valmiina jo pari päivää, mutta en ehtinyt kuvaamaan ennen kuin nyt.


Olen tosi tyytyväinen, että sain tämän urakan valmiiksi. Malli on tosiaan (neulemallikirjan avustuksella) omasta päästä, ja sain opetella uusia tekniikoitakin - kädenteiden tekemisen leikkaamalla ja nurjien silmukoiden silmukoimisen olkapäissä. Ja kai neulekaavion tekeminenkin voidaan laskea uudeksi opituksi tekniikaksi. ;-)

Lankaa tähän kului mahtavat 166 grammaa, joten kuun loppusaldoksi tulee himpun vajaat 300 grammaa... Sormikkaat olisin tahtonut vielä tuohon saldoon lisätä, mutta tässä on ollut sen verran muuta hässäkkää että sormet on niistä vielä neulomatta.

Kuittaan siis hamsterikuun osaltani loppuun saatetuksi ja jään seuraamaan jännityksellä kuinka kisassa käy. Kiitos kaikille kanssahamstereille!

4 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Upea slipoveri :). Oletko miettinyt ohjeen julkaisemista? Varmasti ainakin Ullassa tälle on tilaa.

hanna-h kirjoitti...

Komppaan zeskaa. Ihan mieletön neule, ohje olisi kyllä todella luksusta :)

Alien kirjoitti...

Voisihan sitä ohjetta Ullaan tarjota - täytynee täydentää muistiinpanoja pikaisesti että ohjeen saa kasattua. ;-) Kiitos kehuista, oli hienoa huomata pystyvänsä tämmöiseen.

Sire kirjoitti...

Minäkin kannatan ohjeen julkaisemista, palmikkokuviot näyttävät herkullisilta ;)