26.2.2007

Pudotuspeliä

Muissa hamsteriblogeissa ja pääblogissakin on puhuttu jo pudotuspelistä. Itse en aio jäädä, sillä mielessä muutama sukkalankakerä on kytenyt jo koko kuukauden, mutta jos joku teistä on kiinnostunut jäämään, niin eiköhän ratkaisu keksitä. Jos haluatte tässä blogissa jatkodietata voin kyllä jäädä emännöimään, tai sitten voidaan keksi uusi emäntä tai muita ratkaisuja. Jos kiinnostaa, niin jättäkää kommentti tähän viestiin että ylihamsteri Kristel osaa tehdä päätöksiä :).

6 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

No mä taidan jatkaa langanostorajoitteista elämää ihan omin päin (ehkä 10 tuntia :) ). En siis jatka virallisissa pudotuspeleissä. Raja se on meikäläisenkin itsekurissa :D.

Villapallo kirjoitti...

Minä voisin jatkaa virallisesti langanostolakkoa, itse asiassa olin sitä jo itsekin pohtinut kun huomasin miten kivasti kaikkea saa neulottua noista varastoista:-)

Mukana siis jos sellainen järjestetään!

Sari kirjoitti...

Tarkoitukseni olisi jatkaa.
Olisikohan viisasta kerätä jatkoporukka yhteen blogiin?

Iva kirjoitti...

Tahtoo/tarvii/täytyy jatkaa. Mukana siis jatkopeleissä kunnes itsehillintä pettää tai langat loppuu.

Taija K kirjoitti...

Muakin kyllä kiinnostaa ostolakon jatkaminen vielä toistaiseksi. Pitää kyllä hankkia lankaa vauvaneuleita varten, mutta asialla ei ole kiire. Mulla on ollut ideana saada nyt vanhat keskeneräiset seuraavaksi valmiiksi, joten en todellakaan tarvitse lankaa ;o)

zeska kirjoitti...

:) Katsotaan mitä Kristel päättää: jos jatkajia on kovin paljon on yksi blogi edelleenkin ehkä liian ruuhkainen kaikille.