31.1.2011

Tahruska matkassa

Hei vain kaikille!

Olen Tahruska, Kouvolasta, ja eka kertaa hamsteroimassa. Vaivihkaa olen kyllä tainnut jo parina vuonna pitää lankapaastoa helmikuussa, mutta nyt oikein virallisestikin. Uusi blogi Tahraista tuotantoa on ollut tämä vuoden, jospa sinnekin malttaisin kirjoitella enemmän tämän projektin tiimoilta.

Olen neulonut melkein koko pienen (28v) ikäni, jo ennen ala-astetta mummi joskus auttoi yrittämään vähäsen, ja sitten ala-asteen kolmannelta pääsin kunnolla hommasta jyvälle. Kouvolaan muutettuani meni muutama vuosi neulomatta, mutta sen jälkeen pakkomielle pääsi ihan kunnolla vauhtiin. Lankojakin meille huomaamatta aina muuttaa, epäilisin n. kolme kertaa kulutuksen verran jatkuvasti. Tarkkaa varaston kokoa en tiedä, mutta ihan liikaa.

Minulla on vaatimaton tavoite - jotain valmista aikaa ja ihan vain olla ostamatta sitä lankaa. Tosi hienoa olisi, jos saisin lähikuukausien pikkupäivänsankareille neulottua itse jotkut lahjat. Viimeisen lankatilauksen tein eilen, mutta sekin vain sen verran, että saan nyt puikoilla olevan keskeneräisen tilaus työn tehtyä valmiiksi asti. Pahin haaste tavoitteen toteuttamiseen on vajaa 2-vuotias pikkupoikani, joka kaikessa ihanuudessaankin kutistaa äidin harrastusajan välillä aika minimiin...

Ei kommentteja: