4.2.2011

Ensimmäiset työt ja grammat


Kuvat menivät nyt nurinkuriseen järjestykseen, sillä hattu valmistui ensin, mutta enpä jaksa nyt niiden kanssa puljailla... =) Pipon neuloin kuvassakin näkyvän huivintekeleen kaveriksi, sillä Novitan Puroa jäi sopivasti yksi kerä "yli". Pipon mallin kaivoin omien kulmakarvojen takaa, ja tasan yksi kerä siihen upposi - ja hiukan piti vielä jatkaa I-cordia huivista jääneellä jämällä, mutta vaaka näytti silti 50 g painoa pipolle.

Torkkupeittoprojektiin valmistui neljä peittotilkkua lisää, lankoina Tico Ticoa, Woolia, Baby Ullia, vintage-rondo Katrillia ja harmaata Isoveikkaa. Tilkusta riippuen painoa oli 76-90 g, mutta yhteensä nämä painoivat 330 g. Ovatko nämä nyt sitten neljä erillistä työtä? Jos näin, niin töitä on valmistunut 5 kpl ja lankaa on kulunut 380 g.

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Peittotilkut voi laskea erillisiksi töiksi, mutta jos peitto sitten valmistuu niin siitä ei enää saa "tuplia" eli lisägrammoja tai -projektia. :) (Vaihtoehtoisesti voi halutessaan laskea vasta valmiin peiton, mutta sitten se on vain yksi projekti, samalla tuplalogiikalla. :)

Kristiina kirjoitti...

Grammat laskettu