1.2.2011

Nysse alko!

Hei kaikille kanssahamsteroijille! Täällä kahdenkympin (muttei vielä kolmeakymmentä) ylittänyt opiskelija ja päätoiminen käsityöaddikti täältä Lappeenrannan suunnalta! Neulomista ja ompelemista olen harrastanut ihan sellaisesta pikkunaperosta lähtien, mutta varsinainen romahdus - tai ehkä valaistuminen - tapahtui muutama vuosi sitten kun ensin löytyi käsityöblogit ja erittäin nopeasti sen jälkeen ravelry ja siitä se lankavuori lähtikin sitten paisumaan.

Tämänhetkinen lankavarasto on varmaan jossain 40 kilon hujakoilla, tosin tähän eivät vielä kuulu tammikuun colourmart-innostuminen tai äskettäin tehdyn Helsinki-Turku -reissun saalis, joten luku saattaa valehdella.. Mutta onpahan ainakin jotain, mistä laihduttaa!

Hamsterointikuun tavoitteita on miulla kaksi: 1) Harjoittaa itsehillintää ja kyetä olla ostamatta lankaa ja 2) Kuluttaa pois paljon muinaisia paksuja lankoja, että saisin ehkä joskus taas lankavarastoni mahtumaan niille tarkoitettuihin muovilaatikoihin. Ainakin edes melkein, edes suurimman osan.

Blogiraukka on ollut koomassa jo yli vuoden, elvytysyritykset käynnistettävä välittömästi. Onneksi en kuitenkaan taida olla planeetan ainut laiska bloggaaja..

Innolla odotan kuukauden kulumista ja muiden hamsteroijien kanssa jutustelua ja toivotan kaikille oikein innostavaa ja langallisesti laihduttavaa helmikuuta!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi et suinkaan! Tietäisitpä, miten laiska päivittäjä minä olen! Ja ne kuvat! Siis oman blogini. Niitä ei katso kukaan, ja tuskinpa niistä saa selvääkään.