11.2.2007

hämäränhattu


Vihdoinkin! Ensimmäinen hamsteritekele valmiina. Innostuin aloittamaan niin monta pikkuprojektia kaivellessani jämälankavarastoa, että tekee tiukkaa saada mitään valmiiksi. Tyypillistä minua: kirjojakin luen yleensä useampaa yhtä aikaa... Ahkera olen siis ollut vaikka valmista ei ole tullut. Kuukauden pääprojektissa, miehekkeen Aino-puserossakin on pian etu- ja takakappaleet valmiina. Ehdin mä perjantaina käydä vääntämässä äidinkielen YO-kokeenkin.

Mutta juu, tein ikivanhasta sinikirjavasta (Project Spectrumin hengessä) Palma-nyssäkästä Nooalle hatun. Ompelin myssyyn heijastinkankaasta kuun ja tähden tuikkimaan, näkyy jätkänpätkä kauemmaksikin. Hattu sai myös ohuenohuen fleecevuorin. Piposta tuli _ihan kiva_. Käyttäähän sitä, mutta vähän juosten pissitty jotenkin tuo lopputulos...

Langantuhosaldoksi voi merkitä ruhtinaalliset 32 g. On punnittu ennen vuorin ompelua, en yritä huijata. ;)

4 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Juuri samaa olen tässä miettinyt- pitääkö aina aloittaa niin monta ja olla monta kesken. Hamsterikuuni saldo on 45 g ja kesken 4 työtä!
Kiva kuulla että joku muutkin toimii noin (luen samoin)

Elli kirjoitti...

Ah ihanaa, vertaistukea! Liikaa ideoita, ei voi mitään. ;)

zeska kirjoitti...

Kirjasin grammat. Älä huoli, itse olen kahdet villasukat vasta neulonut ja sain sitten päähäni neuloa villapaidan miehelleni... vaikka ensimmäinenkään aikuiskokoinen villapaitani ei vieläkään ole valmistunut ;). Eiköhän se siitä!

Iva kirjoitti...

Tuohan on aivan valtavan suloinen tuotos! - ei mitenkään juostu minun mielestäni. Loistava idea nuo heijastinkoristeet, kivannäköiset ja turvalliset.