12.2.2007

Kaula lämpöiseksi

Täällä on kova yritys saada jotain valmiiksi, mutta hyvin nihkeästi mikään tahtoo valmistua. Uusia töitä kyllä tulee aloitettua.

On täällä sentään jotain saatu aikaiseksi.. Palma kaulahuivi.

Kaksin kertaisesta palmasta, v.sininen ja v.vihreä väreinä.
6 puikoilla aina oikeaa, huivissa on kolmio päät.
Hieman yli 100 grammaa meni kun jouduin aloittamaan uudet kerät.

Huivista tuli kaikkea muuta kuin piti.. sen kohtalo ei pitänyt olla tylsä ainaoikein huivi.

Epuemännille: Mun kokonaissaldon voi laittaa tasan 150g, yritän joskus muistaa ottaa valmistuneet työt mukaan, kun menen kaupalle helmävaa´an läheisyyteen.


Niin ja vielä pieni KYSYMYS: Eikös nämä lankahamstereiden säännöt menneet niin et itse ei saanut ostaa lankaa, mut sillehän ei mahda mitään jos joku muu ostaa sitä? Aattelin vaan varmistaa, kun äitee kartutti avokätisesti mun lanka varastoa 1350g ja se ei taida muistaa tai sit en ole kertonut et yritän kutistaa lankavarastoani. Eli jos oikein olen ymmärtänyt, tuon takia ei tipu leikistä (vaikka syytä olis tuon lanka määrän jälkeen, niin ja langoista en maksanut mitään).


2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Näin tosiaan on, lahjalangoista ei sakoteta. :) Tähän mennessä on joka hamsterivuosi sattunut näitä että äiti/mies/joku ystävä on yllättäen päättänyt tuoda lankalahjan.

Sitten menee sääntöjen kiertämiseksi jos merkitsevästi pyytää lankalahjoituksia. :D Samaten muistaakseni joku vuosi todettiin että lahjakorttia ei kisan aikana olisi voinut käyttää lankoihin. :)

zeska kirjoitti...

Grammat kirjattu :). Tuo on kivan näköinen tuo päätykolmio :).