13.2.2007

Isovelikin kävi Prismassa!

Tämä viikko ei mennyt aivan niinkuin olin suunnitellut... Vakaa tarkoitukseni oli neuloa valmiiksi nuoremman pojan kummisedälle tuleva Samos-paita, mutta miehustan mallineule alkoi nyppiä niin paljon, että panin työn muutamaksi päiväksi lepäämään. Miehustan saanen valmiiksi yhdessä päivässä, jahka sen taas kaivan esiin. Hihat ovatkin sitten muistaakseni sileää neuletta.

Välityöksi tuhosin reilut kuusi kerää joulunpunaista Isoveljeä ja värkkäsin kutosen pyöröillä avioukolleni peruspaidan. Ohjeen löydätte tammikuun Suuresta Käsityölehdestä mielikuvituksellisella nimellä "Miehen joustinpusero". Puseri oli täydellinen bussineulottava lauantain teatterimatkalla (Hgin Kaupunginteatteri, Kaunotar ja hirviö, suosittelen!!!!!)

Kuvia laittaisin mielelläni, mutta tekninen laitteisto ei anna myöden. Minulla ei nimittäin ole kunnollista tietokonetta, vaan vain nettikäyttöön soveltuva päätelaite. Jos joku haluaisi auttaa minua, niin voisin etanapowtittaa valokuvat töistäni jollekin onnelliselle skannerin omistajalle....

Tässä vielä viralliset tekniset tiedot viikon ainoasta loppuun saatetusta työstä:

miehen paita Novita Isoveljestä, kulutus 626 grammaa.

2 kommenttia:

zeska kirjoitti...

:) Onnea jo toiselle paidalle! Minä täällä epätoivoisesti yriätn saada xs-kokoisen mieheni paitaa valmiiksi..

Olit muuten ensimmäinen kilon ohi huristellut ja reipas 1,5 kiloa on nyt saldo. (Grammat siis kirjattu)

zeska kirjoitti...

Niin, skanneria minulla ei ole valitettavasti, mutta ehkä voimme tehdä poikkeuksen hyvin visuaalisten tekstuaalisten kuvausten vuoksi? (vieläkin tyrskien sille vaakakeikalle, josta Kristelkin blogasi) :).