17.2.2007

Pari uutta työtä


Hei!
Vihdoin saan näytille pari kuvaa viimeksi valmistuneista töistä.

Tässä on ribbineule 7 veljeksestä isommalle pojalleni. Puseron koko on jotain 150 ja 160cm väliltä. Vähän iso vielä, mutta mahtuu varmaan ensi talvenakin. Pusero ei ihan viime viikkojen pahimmille -30 asteen pakkasille ehtinytkään!
Langat ostin jo pojan ollessa eskarissa, nyt poika on toisella luokalla. ;o)) Itse en ole kovin ihastunut tuohon vihreään väriin, mutta se on pojan lemppareita. Olen aina silloin tällöin esitellyt hänelle lankoja, että vieläkö haluaa tämän värisen villapuseron.. No nyt oli kovasti tyytyväinen puseroonsa, ja se on ollut jo käytössä parina päivänä. ;oD

Lankaa puseroon kului 460g.Tekaisin vielä jäljelle jääneestä Fritidsgarnista itselleni huovutettavat villasukat. (Pipo ja lapaset on valmistuneet jo aikaisemmin.) Koko vähemmän siro 42.

Sukkien, tai pitäisikö sanoa Töppösten, koska eihän tuollaiset tallukkaat mihinkään kenkiin mahdu, langanmenekki oli 142g.


Nyt palaan takaisin Jussi-langan pariin, puolitoista sukkaa on valmistunut tässä kuvien valmistumista odotellessa. Kivempiakin ideoita olisi varastolangoille, mutta haluan totisesti eroon tuosta Jussista. ;oP

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

:) Grammat kirjattu. Älä turhaan hyydytä itseäsi neulomalla pelkästään ikäviä sukkia, ne menee niiden muiden neuleiden lomassa :).