14.2.2007

Keskiviikon iltapuhde

Tällä viikolla on neulottu aivan hurjasti, en meinaa pysyä millään vauhdissa mukana. Kiihtyyköhän vauhti ensiviikkoon?

Kaikenkaikkiaan on neulottu hurjat yhdeksän kiloa! Valmistuneita neuleita ja virkkuitakin on yhteensä 121 kappaletta.

ajvilla huristeli ensimmäisellä viikolla heti aluksi kärkeen villapaidalla ja niitäkin on jo toinen ilmestynyt kaappiin toinenkin. Yhteensä ajvillalla on neulottuna neljä neuletta, joista kaksi on villapaitoja. Neuleet ovat myös ilmeisen sivistyneitä teatterissa käyvijöitä. Grammoja on kertynyt 1567 yhteensä.

Alien ei vielä ole saanut mitään valmiiksi, mutta puikoilla on upea slipoveri.

annaliina on saanut myös valmiiksi neljä työtä, joiden yhteispaino 433 grammaa. Näistä tällä viikolla valmistuivat lämpimät tossut ja lapaset.

Elli on mukana hamsteridietillä kahdeksan kalorin versiona. Yhteensä valmiina on kaksi työtä ja niiden yhteispaino on 59 grammaa.

HannaK sai tilinsä auki kahdella sukkaparilla. Ilmeisesti flunssa on kiusannut siellä niinkuin täälläkin. Yhteensä neuleiden paino on 120 grammaa.

hanna-h on ahkeroinut parikin bolero-villapaita-hupparijuttusta kuluneella viikolla. Valmistuneita neuleita on yhteensä kuusi kappaletta, joista suurin osa on tältä viikolta. Valmiit neuleet painavat yhteensä 1175 gramma, hanna-hkin on kilon ylittäjä siis!

Helmis on ollut hirmuisen ahkera tämän viikon aikana, neuleita on kertynyt reippaasti yli kilon. Tällä hetkellä Helmis porskuttaa kärjessä, mutta muuta muukin on aivan hännillä. Helmis on saanut tällä viikolla valmiiksi muun muassa villapaidan. Kokonaissumma on 1860 grammaa ja 18 valmista neuletta!

Iva on mukana hamsterien vahvassa keskikulutuksessa tuloksella 383 grammaa ja neljä valmista neuletta. Valmistuneita on muun muassa kaunis bikinitoppi ja punaiset lapaset.

Katri on monen muun hamsterin lailla saanut valmiiksi neljä neuletta. Näiden paino on 455 grammaa. Ilmeisesti valmistuneissa on mukana muun muassa Ullan LNLP huivi ja villasukkia.

Kimalainen on hamsteroinut kahden työn voimin, joiden yhteispaino on 150 grammaa. Yllätyksenä taisi tulla äidin lahjoittama lankamäärä, reilu kilo. Valmiiksi on tullut muun muassa kaunis kaulaliina Palmasta, tuosta monen hamsterin korinpohjalle eksyneestä langasta.

Marja on ollut kovin hiljainen, onkohan kiireitä?

Merjuli sai ihan alkuhamsteriviikosta (nämähän eivät mene kalenteriviikkojen mukaan) valmiiksi kauniit kämmekkäät. Painoa näillä on 50 grammaa, joka on myös kokonaissaldo.

Pirjon kokonaissaldo on 768 grammmaa ja kahdeksan valmista neuletta. Valmistuneissa on mukana muun muassa topakka ja suloinen huovutettu pupu.

Sarikin avasi tilinsä tällä viikolla. Kokonaissaldo on 87 grammaa ja kuusi työtä. Näitä ovat muun muassa iloisenväriset vapaavirkatut tilkut ja kaksi barbinmekkoa. Katsokaa linkkivinkkikin (kommenteissa) jos barbinvaatteille on kysyntää.

Sire on neulonut hurjat 40 työtä. Tosin täytyy myöntää että moni näistä on tilkkuja ja kalojakin on kokonainen parvi. Grammasaldo on 881.

strilla sai myös tilinsä auki tällä viikolla, grammoja on yhteensä kulutettu 60 ja valmistuneita neuleita on konttineulekaulaliina. Hurmaavan värinen, eikö?

Susanna ehti lopulta mukaan. Valmiina on monen muun lailla Calorimetry ja lisäksi sukat palmasta. Neuleita on siis valmiina kaksi ja grammoja kulutettu 41.

Taija K on blogin varaapuemäntä ja on huhkinut myös neuleita valmiiksi. Sukkapareja on kertynyt yksi ja calorimetryjä jopa kaksi. Kokonaisuudessaan grammoja on kertynyt 144.

Tuin kokonaiskulutus on 214 grammaa. Tällä viikolla hän on riemastuttanut meitä esimerkiksi kauniin värisillä lapasilla. Valmistuneita töitä on yhteensä kolme.

tuitu on saanut lapsilleen valmiiksi Project Spectrumin hengessä hurmaavat pipot Foxista. Onkos täällä monia muitakin Spectrumissa mukana olijoita? Itse en ole vielä oikeissa väreissä onnistunut neulomaan. Grammoja tuitulla on 122 ja valmiita neuleita kaksi.

Villapallo on ahkeroinut neljä melkein samanlaista pipoa. Kuulemma ovat tulossa Ullaan, kerrassaan kannatettavaa. Näiden neljän pipon paino yhteensä on 325 grammaa.

zeska, eli minä, olen saanut aikaiseksi neljä työtä, kahdet sukat, yhden calorimetryn ja yhden pikkupussukan kännykälleni. Grammoja on toistaiseksi 175, mutta työn alla on esimerkiksi lapaspari, jonka ohje on tulossa Ullaan.

Yhteensä blogissa on neulottu muun muassa yhdeksän calorimetryä, kuusi villapaitaa ja viisitoista paria sukkia. Eiköhän tässä lämpösinä pysytä!

3 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Hei!
Mä olen perjantaista saakka vääntänyt puikoilla yhtä työtä, joka on nyt melkein valmis (osat pitää vielä ommella yhteen). Mutta koska se ei ehtinyt viikkoraporttiin, vaikka parhaani yritin, heh, kirjoitan siitä enemmän myöhemmin kuvan kera.

zeska kirjoitti...

Eipä mitään, kerkeää ensi viikoksi sitten :). Aika paljon nytkin oli neuleita valmistuneena viime torstaina, päivä raportin jälkeen :)

Taija K kirjoitti...

Vau, kyllä on melkoisia saldoja jo joillakuilla! Minullakin helpottavat työkiireet: äidinkielen tekstitaitokokeet on korjattu ja huomenna viilataan pisteet kuntoon kollegan kanssa: sitten lasten tuotokset siirtyvät lautakunnan (herran) haltuun. Toisin sanoen: ehdin taas neuloa ;o)