30.1.2007

annaliina paikalla!

Heippa!

Tämä on sitten eka kerta kun bloggailen yhtään missään, joten jännityksellä odotan, että mitä tästä tulee. Oikea nimeni on Anna, mutta meitä kun tuppaa olemaan joka paikka väärällään, käytän nimeä annaliina. Ikää 25 vuotta. Neulon päivät pitkät, sillä ammattini liittyy neulomiseen. Aloitin neulomisen neljän vanhana, joten parikymmentä vuotta on jo harrastuksen parissa kulunut. Haluaisin perustaa oman blogin, mutta en ole vielä uskaltanut. Ilmoitan teille heti, jos rohkeus ensi kuun aikana kasvaa.

En ole aikaisemmin ollut hamstereissa mukana, mutta tarvetta todella on. Luulin omistavani ehkä 6 kg lankaa, mutta tehtyäni tutkimusretken kaappeihini löysin 17,4 kg lankaa... Langat on suurimmaksi osaksi novitaa, rakastan pussilankoja! Ensi kuun aikana olisi tarkoitus neuloa huppari Isoveli Colorista (lanka ei ole kauheasti innostanut), laukku (sininen Samos ei myöskään ole inspiroinut), sukkia ja lapasia (7-veikan jämiä on aina liikaa). Saa nähdä mitä saan aikaiseksi. Olen kohtuullisen nopea neulomaan, mutta yleensä minulla on useampi työ kerrallaan kesken. Siksi tulokset yleensä kasaantuvat tietyille viikoille. Sormet jo ihan syyhyä päästä aloittamaan uutta!

2 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Tervetuloa mukaan hamstereihin! Ihan hyvinhän tuo bloggaaminen näyttää onnistuneen, jos sen kanssa on ongelmia niin ota vain yhteyttä minuun, autan mieleläni :).

Innolla odotan mitä kaikkea saat aikaiseksi, itse olen vähän haaveillut isovelihupparista, mutta valitettavasti isoveljeä ei ole sellaista määrää vielä varastossani että saisin sen nyt hamsterikuussa tehtyä.

Helmis kirjoitti...

Zeska, tuo juuri on harmittavaa ainakin minusta. Lankaa olisi paljonkin, mutta jotta siitä voisi tehdä jotain, sitä pitäisi hankkia lisää :)! Melkoinen kierre..
Jos taas lankaa on paljon, ei sitä viitsisi "tuhlata" pikkutöihin.