31.1.2007

Marja- hamsteri esittäytyy

Tervehdys kaikille "hamstereille".
Mä oon siis Marja Uudeltamaalta ja mä oon tehnyt käsitöitä jo vähän yli 20 vuotta.
Käsityöhulluus tarttui tädiltä saaduista ekoista ompelukuvista ja sit mummo opetti patalapun neulomisen. Eka ompeluytyö tais olla käsityöpussin tekele, joka syntyi verhonpalasta.
Mummo oli ammatiltaan ompelija, joten ompelukone on myös tullut tutuksi.
Äiti on kans samanmoinen käsityöhullu kuin minäkin. Eroa on ainakin siinä, että mä en hallitse kuviovirkkausta. Niissä asioissa voin onneks turvautua äiskän taitoihin.
Se miks mä lähdin nyt ekaa kertaa hamstereihin on siinä, että mä haluan myös tyhjentää mun lankavarastoani ennen uusien lankojen ostelua. Äiskällä on tosin enemmän lankoja kuin mulla ja usein saan sieltä täydennystä ja tyhjennystä omiin kätköihini.
Tänään varustauduin kisaan täysin rinnoin käymällä Tarjoustalon lanka- alesta 3 herneenvihreää ja 1 liila 7V:tä sekä 3 viininpunaista Woolia.
Alkusaldoni on siis himpun alle 10 kg ja yritän neuloa niistä ainakin puolet pois.
Mun tämän hetkinen opiskelu kyllä haittaa hieman neulomista, mutta yritän ottaa työn mukaan ja neuloa vaikka vähän kahvitauolla.
Lisää höpinöitäni voitte käydä katselemassa blogissani: http://mollamaija.vuodatus.net/

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Kiva kun sait kirjoitettua esittelyn :). Näyttää ihan hyvältä. Jatkon kannalta pari vinkkiä vielä lisää bloggerin käyttöön: linkin saa tehtyä maalaamalla tekstin, klikkaamalla maapallon kuvaa ja syöttämällä linkin kohdeosoite http:// mukaanlukien laatikkoon. Kuvia sitten voi ladata siitä valkoreunaisesti "maisemakuvasta" :).

Hauskaa hamsterointia!