31.1.2007

Villapallo esittäytyy

Hei, minä olen Pia-hamsteri, 35 vee jonka kotoa löytyy aviomies ja yksi taaperoikäinen tyttölapsi. Minut tunnetaan neulemaailmassa nimellä Villapallo. Blogini löytyy täältä ja omia neuleohjeitakin olen keräillyt tänne. Minut löytää myös Ullasta muutamien neuleohjeiden takaa, vaikkapa täältä.

Olen hamstraillut lankoja vakavasti vasta muutaman vuoden, mutta kummasti sitä on siinäkin ajassa ehtinyt kertyä... Viimeisen laskelman mukaan lankaa on 26 600 g ! Eli ihan tarpeeseen tämä yksi ostolakkokuukausi tulee;-) Tosin mies vihjaisi että neulomislakkokin voisi tehdä hyvää - mutta sellaiseen en sentään aio ryhtyä!!!

Neulomiseni on alkanut joskus 15 vuotiaana innokkaasti kirjoneuleista aloitellen, sitten jossain vaiheessa neulominen hiipui, kunnes 90-luvulla Fassettin kirjoneuleet innostivat minut tarttumaan uudelleen puikkoihin. Senkin jälkeen harrastus hiipui jonkin verran mutta elpyi taas 2000-luvulle päästessä ja siitä lähtien se onkin ollut aika vakavaa ja kaapit ovat vähitellen täyttyneet langoista.

Muutakin kaapintäytettä käsityöharrastukseni kyllä tuottaa, harrastan nimittäin myös askartelua, huovutusta, virkkaustakin jossain määrin - vaikkakin neulominen on se ykköslajini:-)

Lankalakkokuukauden aikana osallistun samalla Project Spectrumiin eli jossain määrin varmaan neuleiden sävyt noudattaa sitä linjaa. Helmikuun alussa haluan saada valmiiksi isomman työni (palmikkotakin) mutta sitten käyn heti lankavarastoni kimppuun. Ainakin olen suunnitellut tekeväni itselleni yhdet kirjoneulelapaset ja Ullaan on suunnitteilla yksi työ, jonka aion tehdä heti kuun alussa. Niiden jälkeen sitten luovasti "tuhoan" pitkään marinoituneita lankojani;-)

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Ohjeet Ullaan ovat aina tervetulleita! :)

Kiva kun tulit mukaan hamsteroimaan, eiköhän tuolla lankamäärällä sen kuukauden pärjää. Oma varastoni on onneksi "vasta" 11kg, mutta kun se oli noin 4kg viime hamstereissa...