30.1.2007

Tui-hamsteri täällä~

Esittäytymistä pitäisi sitten väsätä. Miusta tämä on aina yhtä hankalaa joten jos tuntuu että jätän itsestäni tai neulomisistani jotain oleellista kertomatta niin vetäkää hihasta.

Eli. Miun lankalaatikossa on tällä hetkellä noin 5kg lankaa josta suurin osa on ilmestynyt sinne syksyn ja tammikuun aikana. Pihinä ihmisenä olen käynyt "säästämässä" alennusmyynnissä. Joo, säästöä on tullut varmaan toosiii paljon kun olen kantanut PiikkoPirrasta kassikaupalla lankaa kotiin. Mitään kovin erikoisia lankoja ei laatikossa ole tällä hetkellä, pyrin kuitenkin yleensä siihen että lankaa ostaessani miulla on ainakin jokin suunnitelma sen käytölle. (Ihan eri asia on tuleeko se todella käytettyä sitten siihen tarkoitukseen.)

Lankahamsterikuukauden tavoite olisi ensinnäkin olla ostamatta uutta lankaa, se on nyt se tärkein tavoite jossa pyritään pysymään. Suunnitelmissa on muutamat villasukat itselleni, pipoa pitäisi vielä ehtiä tekemään Pipoviikoille, aloittaa Laikan emo!raitapaitaa...itselleni varmaan puikoille lähtee mohairista Ullassa ollut Juliette. Saas nähdä ehdinkö mä tätä kaikkea tehdä, ehdinkö edes aloittaa ja mitä sitten todella saan valmiiksi mutta kuukauden päästähän sen sitten tietää!

Sinänsä miulle se suurin tavoite ei ole että saisin paljon lankaa pois varastosta vaan enemmänkin se että olen ostamatta sitä lisää ja saan tehtyä muutamaa pitkään mielessä ollut proggista pois alta. Eli ne villasukat (tulisi tarpeeseen kun omia jalkoja paleltaa aina), Laikan neule..ne jos saisi tehtyä. Katsotaan miten kädet kestää, tässä viikonlopun aikana olen joutunut kipuilemaan käsivaivojen kanssa nimittäin. :/

Muuta itsestäni. Muutaman vuoden päästä kolahtaa täyteen 30v, rouviinnuin viime syksynä. Asun Turussa Vaimon kanssa, perheen asemassa on kolme kissaa ja koiravauva (6kk), kaksijalkaisia lapsia meillä ei ole eikä tule joten lapsia ovat siis nämä nelijalkaiset. Olen tällä hetkellä kuntoutustuella kotona masennuksen vuoksi, tähän kevääseen kuuluu miulla myös pääsykokeet arkeologiselle kesäkuun alussa. Miun blogi on http://helmineule.vuodatus.net ja vieraat on tervetulleita aina. :)

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Toivottavasti kädet kestävät neulomista, mutta tärkeintähän se on osallistuminen? Saan nähdä miten minun käy neuleineni, työn alla on lähinnä iso ja hidastekoista ja jossei pipot huvitakkaan, voi grammat jäädä saamatta =).

Vinkeä pipo sinulla onkin jo pipoviikoilla blogissasi :)