30.1.2007

Hei olen HannaK ja minäkin olen hamsteri

Moi

Erottaudun nyt kaimastani lisäämällä tuonne nimen loppuun K:n. Neuleblogeja olen seuraillut reilun vuoden verran ja oma on ollut melkein yhtä kauan. Harrastan kaikenlaisia käsitöitä silloin kun ehdin ja jaksan. Nypläämistä tosin en ole vielä kokeillut, mutta eiköhän senkin aika joskus koita. Blogissani kerron paitsi käsitöistäni niin myös perheestäni. Perheeseen kuuluu minun lisäkseni mies, poika 1v9kk ja masuvauva.

Viime vuonna en ehtinyt lankahamstereihin mukaan, mutta tänä vuonna päätin osallistua. Ensimmäinen tavoite on tietysti olla ostamatta lankaa, kun tuppaa tuo varasto kasvamaan: viime vuonna varastoa oli reilu 6 kg ja nyt sitä on noin 9420g. Tosin viimeinen kilo on tullut parin viikon sisään, kun olen ostanut lankoja lohdutukseksi. Toimii melkein yhtä hyvin kuin suklaa..Toinen tavoite on päästä eroon noin 350-400g jämävillalangoista neulomalla sukkia. Mutta juju on siinä, että jokaisessa sukkaparissa yritän opetella jotain uutta. Yksissä ranskalaista kantapäätä ja tähtikavennuksia kärjissä, toisissa kierreraitaa varressa jne. Mitään stressiä en tästä ota, joten jos kuukauden aikana saan vaatimattoman yhden sukkaparin kasaan, niin olen silti oppinut jotain uutta ja ainakin vähän keventänyt varastoani. Tiedän etukäteen, että langanostolakko ei jatku maaliskuun alkua pidemmälle, sillä silloin olen menossa Tukholmaan, ja Stickbutikeniin. Langanostolakon lisäksi aion olla myös karkkilakossa ja väittäisin, että tämä on paljon haastavampi lakko minulle. Mukaan saa tulla tähänkin lakkoon jos haluaa!

terveisin HannaK

4 kommenttia:

zeska kirjoitti...

No, lankavarasto minullakin ryöstäytyi käsistä viime hamstereiden tienoilla, ensin sillä että varustauduin alkuvuonna huoellisesti pussilangalla ja sitten jälkikäteen ostelin ties mitä.

Yksi helpottava seikka viestien erottamiseen olisi kyllä että muutat profiilistasi (löydät esimerkiksi dashboardilta) asetuksen "Display name" Hanna K:ksi hamstereiden ajan. Laitampa tästä kommentin tuolle toisellekin Hannalle niin saan kirjanpidossani teidät eroteltua. =)

hanna-h kirjoitti...

Tää toinen Hanna muutti nimensä nyt samaksi kuin irccilandiassa eli hanna-h:na näyn tästä eteenpäin.
Hauska sattuma,että minäkin voisin olla HannaK koska oikeasti nimeni on kaksiosainen väliviivalla ja se toinen nimi alkaa k:lla mutta välttelen sen käyttöä ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nyt minä kyllä hämmennän tätä soppaa lisää...Minunkin toinen nimeni on Hanna ja kolmas nimeni alkaa K:lla, mutta ilman väliviivaa.

Hapero kirjoitti...

Hihhih! Tämä Hanna on tuolla toisessa porukassa (nelosessa), mutta mulla ei ole nimessä missään kohtaa K:ta. Joka tapauksessa päätin heti lähteä nimimerkkilinjalle, kun arvelin, että useammallakin Hannalla on lankahamstraus verissä... Terkut kaimalle (nähdään perjantaina).

Voisin seurana kokeilla myös tuota karkkilakkoa, kun muutenkin yritän painoa pudottaa. Se menee varmaan pöpelikköön heti ens viikonloppuna, mutta tuleepa kokeiltua! Hihhih!