30.1.2007

Moro, olen strilla ja hamstraan.

Hipitihop,

Takkutukkainen, lahopäinen neulojantumpelus Tampereelta esittäytyy. Aloitin aktiivisen ja käsistä riistäytyneen neulomisen toissasyksynä, ja hetimmiten ideoita ilmestyi eteeni ja päähäni enemmän kuin ehdin tehdä. Olen kuitenkin liiankin moneen ideaan ehtinyt hankkia langat, jotka nyt surullisina nököttävät kaapissa. Surkeita on kertynyt seitsemisen kiloa, joskin tuosta määrästä puuttuu kaikki keskeneräiset työt sekä Havu-paitaan varatut langat. Vaikka tuo määrä ei huimimpiin lukuihin ylläkään, on se kaltaiselleni sekasotkuilijalle liian iso, kun langat puskevat kaapista lattialle ja nurkkiin. Lisäksi edessä oleva muutto kannustaa pienentämään lankavarastoa.

Minulla ei oikeastaan ole suurempia tavoitteita kuun osalta, lähinnä ostamattomuus on koukkuna. Haaveilen kuitenkin tekeväni jämälankahuivin, kaverilleni Lickety Split -sukat, kämmekkäät töihin sekä tiätysti ihanaisen Green Dayn, johon hamstrasin langat juuri sopivasti tammikuussa. Hieman optimistista, ottaen huomioon, että oikeasti valmista saan aikaan melko hitaasti.

Olen blogiton, joskin olen koheltanut kasaan nettisivut. Varsin tyhjät vielä, koska olin tyhmä ja tein niistä hankalat päivittää. Eiköhän sinne kuitenkin ajan myötä ilmesty enemmän sisältöä.

Lähtökuopissa ollaan, Sheldonkin valmistunee parahiksi tänään pois ylihuomisen tieltä.

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

:) Eivät nuo sinun tavoitteesi ihan niin epärealistilta kuulosta, ja jos jotain jää kesken niin tuleehan sitä maaliskuu.

Olenkin jo aikaisemminkin vilkuillut sivujasi ja pitää tunnustaa että yhteistä löytyy ainakin ropejen verran meillä :).