30.1.2007

Taija-hamsteri

Morjens!
Yritän tässä opetella tätä bloggerin käyttöä, oma blogini on vuodatuksessa (http://kujatai.vuodatus.net) ja tämä vaatii nyt vähän harjoittelua.

Aion ottaa osaa hamsterikisaan kevyellä otteella. Kyse on lähinnä langanostolakosta. Toisaalta hamsteri näyttää jo vaikuttaneen siihen, että olen tehnyt kovasti keskeneräisiä pois tammikuussa, mikä on sekin oikein hyvä.

Kaikenlaisia suunnitelmia on, mutta niistä tuskin kaikki toteutuvat. Aion tehdä helmikuun aikana ainakin yhden synttärilahjavillatakin pienelle Alisa-neidolle, ja sitten muuta mitä ehtii. Anoppi on tilannut sukkaa ja pipoa, niitä voisi tehdä. 7veetä on yli kilo, ja sen määrän soisin pienenevän. En kuitenkaan aio kisata tosissani, sillä siihen en usko olevan mahdollisuuksia. Minulle osuu hiihtoloma hamsterikuukauteen, joten se tietysti on minulle eduksi, mutta toisaalta on myös äidinkielen ylioppilaskokeen ensimmäinen osa korjattavana helmikuun alussa. (Tästä voinee päätellä, että siinä toissijaisessa elämässä, joka neulonnalta jää, olen äidinkielen ope. )

Langanostajana olen alennuksiin sortuva ja pihi. Lankamäärä on reilu 9 kiloa, ja tästä aiheesta voi lukea tarkemmin omasta blogistani.

t. Taija 36-v., Helsinki

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Ihan hyvinhän tuo näyttää onnistuneen. Jos on ongelmia, niin minua sopii lähestyä niiden kanssa, oma blogini on bloggerissa niin olen ehtinyt tutustua tähän jo valmiiksi :).