30.1.2007

Hamsteri nimeltä Hanna..

Päätin osallistua vaikka periaatessa tällaiset lakkosysteemit eivät niin hirveästi vakuuta. Yritetään nyt kuitenkin pysytellä mukana, vaikka mielelläni tipun jos tulee joku superhypertarjous vastaan ;) Lankaostokseni ovat kuitenkin varsin kausiluontoisia. Minulla ei ole tarve säännöllisin väliajoin kasvattaa lankavuortani, mutta silloin kun tulee jokin ohittamaton tarjous vastaan, saattaa mennä liian iso shoppausvaihde päälle.
Lankavarastooni kuuluu lankaa jolle en todellakaan keksi käyttötarkoitusta ainakaan itselleni. Ehkä lahjoja joillekin muille. Näitä lankoja olen aikanaan hankkinut juuri siksi että "kun ei maksanut paljon". Esim. minulle sopimattoman valkoista ja vaaleansinistä Novitan Samosta, sinistä Palmaa, valkoista Tangoa.. huoh.
Tavoite on nyt siis vähentää edes jotain näistä ikivanhoista lankalöydöistä. Mitään varsinaista projektia en ole vielä keksinyt kuukauden varalle. Kenties jokin pusero..

Itsestäni sen verran, että asun Helsingissä pienessä yksiössä kaikkien lankakerieni keskellä. En uskalla laskea, paljonko niitä omistan. Eli huijaan itseäni ja menen mielelläni lankaan, heh.
Minulla ei ole mitään erityistä merkkiä jota hamstraisin. Uudeksi heikkoudeksi tuntuu muodostuneen sukkalangat. Tosin niitä ei varastossa ole niinkään paljoa. Inhoan efektilankoja ja sitä oikeaa villan hajua. Omituista ehkä joidenkin mielestä, mutta minua se haju vain etoo..
Eniten valmistuu varmaankin sukkia ja paitoja. Niin varmaan helmikuussakin. Tosin uudet lapaset saattaisin tarvita, samoin jokin huivi houkuttelisi. Neulomistyyliini kuuluu yleensä yhden neuleen neulominen kerrallaan, ellei sitten täydy keksiä jotain yksinkertaista neulottavaa luennoille..

Saa nyt nähdä kuinka käy. Hampaat irvessä en kuitenkaan aio kilpailla :)

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Tervetuloa mukaan. Noista sopimattomista langoista: voithan yrittää vaihtaakin niitä jonkun kanssa, joka juuri niitä kaipaisi. Mutta iloista hamsterointia silti, ties vaikka joku lanka olisikin kivaa valmiina :).

Laitan tähän viestiin lisäksi labelin "esittely", niin löytyvät sitten :).