31.1.2007

Hei, olen Anu ja pahasti koukussa lankoihin...

Hei! Olen Anu, netissä pyörin ajvillana. Minulla on yksi iso mies ja kaksi pientä poikaa, kaksi- ja puolivuotias sekä kymmenkuinen.
Viime neuvolakäynneillä pojat painoivat yhteensä noin 21 kiloa, pahoin pelkään, että lankavarastoni painaa enemmän. Olen viime aikoina ostanut hillittönästi lankaa, niin perus-Novitaa alesta kuin ihanuuksia Huutiksesta tai blogitovereiden myyntisivuilta. Tavoitteenani olisi tuhota lähinnä noita paksumpia lankoja, Novitan Ainoa, Isoveljeä ja Samosta, sillä tammikuun olen neulonut lähinnä kaksipuolikkailla ja kolmosilla. Puoli kiloa viikossa on suuri haaveeni.
Minulla on lähes kaikille langoilleni osoite, usein vain uudet ideat (ja langat) hautaavat alleen vanhat ja varasto kasvaa... Nyt olen tehnyt viime aikojen hankinnoistani oikein listan kynällä ja paperilla, jotta varasto ei näistä kovin paljoa kasvaisi... Listassa on myös muutamia kunnianhimoisia lahjatavoitteita, toivottavasti saan ne ajoissa valmiiksi!
Huomisaamuna luon silmukat itselleni tulevaan puseroon punakirjavasta Novitan Ainosta. Ohjeen otan vyötteestä. Haluan ja tarvitsen nimittäin perusvillapaidan arkikäyttöön. Koska minulla pitää aina olla vähintään kolme työtä teon alla, aloittelen varmasti myös vielä yhtä Rinsessa-settiä Punaisesta Nallesta ja Calorimetryä vihreästä Ainosta.
Tänään viimeistelen vielä yhdet Rinsessa-kämmekkäät (valkoinen Wool), sitten ei jääkään keskeneräisiä töitä roikkumaan hamsteritöitä häiritsemään! Lukuunottamatta ikivanhoja UFOja, tietysti...

2 kommenttia:

zeska kirjoitti...

:) Kiva kun tulit mukaan hamsteroimaan. Taidat tuolla puolen kilon tavoitteella huidella minusta kauas ohi jo ensimmäisellä viikolla, minä kun en älynnyt varustautua millään kovin nopealla langalla hamsterikuuksi =).

Kristel kirjoitti...

Meillä on sitten saman ikäiset esikoiset, kakkonen on minulla muutaman kuukauden nuorempi. :)

Luulen ettei menisi lähelle lankavarastoni todellista painoa, vaikka lisäisin vaakakuppiin vielä kämppisten lapsen, ja kissankin kaupanpäällisiksi... ;)