30.1.2007

Ivakin on hamsteri

..vaikka se mieluummin olisikin marsu. Minuun voi törmätä myös IhanItsessä, mutta muutoin koetan pitää itseni irti verkosta ja koneista edes vapaa-ajalla. (Uskoo ken pystyy.) Blogia en siis omaa, eikä sellaista ole haaveissakaan.

Hamsterikuun aikana tarkoitukseni olisi tehdä ihan perusjuttuja kaappiin kerääntyneistä, pääosin Novitan langoista. Eli kynsikkäät ja muita käpälänlämmittimiä on suunnitelmissa. Myös parit saapassukat mahtuvat listalle. Niin ja yksi ikuisuus-villatakki olisi saatava valmiiksi ennen kuin talvi täällä etelässä loppuu.

Mitään erikoista en ole alkanut kehittelemään, lopputuloksenhan näkee sitten valmiina. Kokonaistavoitteeni ei myöskään ole mitenkään kummoinen kun tiedän jo ennalta ajan olevan kortilla päivittäisen työjärjestyksen ollessa ehdoton 1. työ 2. opiskelu 3. sportti 4. käsityöt ja muu hömppä. Elikäten ihan rennosti neuloen helmikuu. Salainen, tosin tämän jälkeen ei niin kovin salainen motiivini osallistua on, että lopultakin saisin hankittua itselleni vaa'an. Onhan ne työn tulokset punnittava!

Tämän jälkeen olisikin siten kipeästi tarpeen Kangashamsterit. Ei kukaan ole sellaista järjestämässä...?

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Tervetuloa hamsteriksi :). Mulla langan hamstraaminen on ajanut kyllä ohi kankaista, niitä on enää maltillinen hyllyllinen vaatekaapissa =).

Itseäni helpottaa onneksi nyt hamsterikuussa että ei ole töitä opiskeluja haittaamassa, mutta opintoja kyllä senkin edestä. Ja kyllähän tämä hamsterius ynnä muu vähän hidastaa itse neulomista.

Ihanitsestä voit bongata minut tällä samalla nimimerkillä, joskin en hirmuisen aktiivinen ole, mitä nyt muutaman viestin viikossa kirjoittelen =).