6.3.2007

Jatkodiettiä

Lankahamsteripaasto jatkuu niille jotka haluavat. (Itse ostin jo jitterbugia, silk gardenia ja bambusukkalankaa, ei taida jatkua minulle). Käykäähään nykimässä ylihamsteria hihasta, lisää asiasta pääblogissa.

4.3.2007

Kuvia vihdoin

Hei!

En kyllä tiedä, käykö kukaan enää näillä sivuilla, mutta laitan kuitenkin niitä lupaamiani kuvia näin jälkijunassa. Huomasin tosin, että vielä puuttuu parista työstä kuva, mutta jos antais ne jo olla..

Tässä ne tekemäni 16 vaakatilkkua ovat jo saaneet 4 kaveria. Maaliskuun puolella ompelin peiton kasaan ja virkkasin reunuksen. Ihan nätti peitto. Apukeittiön kätköistä löytyi vielä keskeneräinen peitto (aloitettu siis jo pari kolme vuotta sitten) , siihen pitäisi tässä "pudotuspelien" aikana tehdä loput tilkut. Saisi senkin tekeleen eteenpäin mualimalle.


Tässä ne neulomani sukat Jussi-langasta. Yhteensä 6 paria lankahamstereiden aikana.Virkattu kassi Tahitista. En kovin tykkää virkkaamisesta, mutta ihan mukavaa sekin vaihteeksi oli. Malli on ihan omasta päästä tyylillä "katsotaan mitä tulee ja yritetään peitellä mahdolliset virheet".


Hippyhuivit. Keskimmäinen on se jatkettu huivi. Kuva on sen verran huono, ettei siinä näy että se keskimmäinen on nukkainen ja käytetty. ;o)


Nyt jatkan pudotuspeleissä. Houkutus ostaa lankaa on jo ihan todellinen! Mutta varastostakin löytyy sen verran lankaa, että varmaan ainakin maaliskuun pitäisi pärjätä niillä. ;oDD