3.3.2008

Hmm...

Pudotuspelille ei mulla ainakaan ole enää käyttöä, tilasin lankaa sukkavaihtoa ajatellen ja samalla jotain muutakin, jotka soveltunee omaan tai SPR-käyttöön... halpaa kun oli Tapiolla ;) Uutta tulossa 1,3kg...

2.3.2008

Hamsterisaldo.

Hei,
kuukausi meni ja apuemäntä oli viimeisen viikon melkoisen kiireinen. Unohtaen mm. viikkoraportin, mutta parempi myöhään, kun ei.... Neulomista olen harrastanut hyvin vähän, uusia töitä olen aloitellut ja messuillut hienolla langasostosaldolla heti, kun maaliskuu koitti.
Te kanssaneulojat olette neuloneet uskomattomia määriä lankaa kuukauden aikana ja saaneet aikaan upeita neuleita! Hienoa!

hanna-h 329 g
Hanne 126 g
Helmis 2265 g
Inkeri 5070 g
Kanerva 306g
Kati 1425 g
Katja-Helena 435g
Katjuska 745 g
katonkontti 122 g
Koukuttaja
Lape 1236g
lentokala 310 g
Mari
mintsu
Pirjo-Riitta 719 g
Päivikki 698 g
Sahrami 1075 g
Stricker 1121 g
Teija 877 g
Täti Sininen 2579 g
Vanilla 168 g

Ps. Tarkistakaa vielä itse olenko laskenut oikein, pää on tänään taas kuin puuroa.

Kontin vähäinen saldo

Niinhän siinä kävi, että helmikuu osoittautui odotettua kiireisemmäksi. Ei valmistunut ikuisuusbolero eikä siskon säärystimet, joista sitten tulikin kämmekkäät, kun ei mittatilkku vastannut totuutta. Sentään Lyra-hilkan sain tehtyä (valmistui jo puolessa kuussa, mutta bloggaamaan en ole ehtinyt). Kulutetut grammat ovat 122 g. Kuvaa ei vielä ole, kun itsestä on niin vaikeaa ottaa. Liitän sen tähän tekstiin myöhemmin.

Tähän jäi siis meikäläisen saldo, ellei paritonta kämmekästä oteta lukuun? Se valmistui viime keskiviikkona, mutta pari puuttuu. :P Mitä sanoo ylituomari?

Loppukiri

Hiihtämisen ja lumikenkäilyn lomassa sain kuin sainkin villapaidan valmiiksi. Siitä tuli kuitenkin liian pieni, kuten vähän epäilinkin, joten yksi kummitytöistäni saa sen, jos huolii. Lankaa kului kokonaiset 391 grammaa.


Helmikuuta oli vielä jäljellä muutama päivä, lankaa jäi hurjasti, mutta kaikki mallit ja ohjeet olivat kotona. No, lapaset osaan neuloa vaikka ilman ohjetta. Ongelmaksi muodostui kuviointi. Ei ollut millimetripaperia eikä edes ruutupaperia. Ei voinut suunnitella mitään kuviota. Päädyin yksinkertaiseen ruutukuvioon. Grammoja kertyi 44. Aloitin vielä neulomaan töppösiä, mutta ne eivät valmistuneet ajoissa. Nyt ei kuitenkaan enää ole Lett-Lopia koko kassillista, vaan puolikas. Mitähän siitä vielä tekisi?


Loppusaldo

Viimekertaisen viestin jälkeen on valmistunut vielä
siskontytön villatakki 270g
toppi 220g ja pusero 670g
Kuukauden yhteissaldo on siis 1425g.
Olen ihan tyytyväinen.