22.2.2008

Valmistuneita.

Minä
olen neulonut! Hatun valtavalla tupsulla 150g kulutusta, kaksi mohairkukkasta 7g ja vaippahousut hahtuvasta 61g. Yhteensä siis 218g! Hiphei!

Nyt
virkkaamaan muovia. Novitan Helen-lanka muotoutuu toivottavasti vessan matoksi.

20.2.2008

Viikkoraportti.

Viikonsaldo:

hanna-h 107 g
Hanne 126 g
Helmis 1038 g
Inkeri 2550g!!!
Kanerva 306g
Kati 265 g
Katja-Helena 180 g
Katjuska 452 g
katonkontti
Koukuttaja
lape 1094 g
lentokala 96 g
Mari
mintsu
Pirjo-Riitta 637 g
Päivikki 312g
Sahrami 509g
Stricker 396 g
Teija 524g
Täti Sininen 958 g
Vanilla 60 g

Tahti
on selvästi hiljentynyt kuun loppua kohti. Itse olen saanut neulottua valmiiksi saakka kuluneella viikolla vain vauvan hahtuvavaippahousut, mutta en ole saanut aikaiseksi punnita niitä vielä. Ilmoitan sen saldooni myöhemmin.

Vielä
reilu viikko aikaa neuloahamsteruuden merkeissä! Neulokaa myös hyväntekeväisyyteen ja kertokaa siitä minulle, tempauksen lopussa arvon kaikkien hyväntekeväisyyteen neuloneiden kesken palkinnon!

Pipoja pukkaa

Viime viikolla valmistunut iso kasa pipoja (6kpl). Lähtevät SPR:lle ja painavat yht. 493g. Tämä tyttö lähtee nyt urheilemaan, pääsee sitten illalla taas rentoutumaan puikkojen kera sohvalle ;)

Viikkoraporttia

Olikos tänään keskiviikko?
Viime viikolla jäikin raportointi väliin, kiitos tautien. Nyt kai kaikki ovat terveitä, jopa minä ja mies. Lankojen kanssa en ehtinyt viime viikolla juurikaan ahertaa, keskiviikkoon asti kaikki aika meni pikkusiskon penkkaripukua väkästäessä.

Ehtiikö vielä muokata?
Mutta, raportointia siis, kahden viikon osalta tällä kertaa:
kolme vaakalappua ja tumput ja esikoisen kauluri, 75g+52g+62g eli yhteensä 189g (127g).
Häpeällisen vähän, mutta olen aloittanut tässä välissä jo vaikka mitä, mutta loppuun asti en ole saanut vielä mitään (kesken: step-sukat, neitin liivi, kauluri esikoiselle (valmistui juuri ja ehdin jo päätelläkin).

19.2.2008

Lapsen kauluri

Tälläinen eskarilaisen kaulaan sopiva kauluri valmistui tänään.Raidat on merinowoolia ja pohjaväri Vuorelman Vetoa.

Langankulutus 77g.

Kaulurista ja muista valmistuneista sekä vielä puolivalmiista töistä lisää blogissani.

Kaksi villatakkiaYlemmän kuvan takki on Sandnesin Maija-lankaa, 450 g puikoilla 3. Toinen on 7 veljestä lankaa 650 g puikoilla 4. Jälkimmäisen ohje on Novitan syksy 2007 extrasta malli 10. Kuvat on yhtä huonoja. Ajattelin tikuttaa vielä yhden villatakin ja palmikoita yllätys yllätys siihenkin.

18.2.2008

Pienet sukat


Varsinainen hamsterilähtötavoite täyttyi nyt meikäläisellä. Näillä sukilla loikkaan langankulutuksessa yli kilon rajan ja olen siihen vähintäänkin tyytyväinen :). Toki mukana jatkan edelleen ja nyt täytyykin olla tarkkana, ettei tämä langanostolakko pääse het unohtumaan.

Tyttöselle raidalliset sukat seiskaveikasta, painoa yhteensä 60 g ja kokonaissaldoni siis 1038 g.

säälianomus? :P

Tässä syy, miksi minulle ei ole kertynyt paljon grammoja. Ja en siis tarkoita tuota oikeaa kissaa vaan kissapuseroa ;) Olen nimittäin tikutellut puseroa kuin iisakin kirkkoa, ja tätähän aloitin siis jo tammikuussa..

Jos ei heru säälipisteitä niin ainakin hiljaiseloni on ehkä tämän myötä ymmärrettävämpää. Lankana oli alpaca ja 2mm puikot. Ei se mitään turbonopeaa ollut mutta kylläkin kaiken sen arvoista. <3

Vaihteeksi virkkausta


Lokakuussa aloitin virkkaamalla peittoa isoäidin neliöistä. Tammikuussa
virkkasin viimeisen kerroksen paloihin ja yhdistin palat toisiinsa. Viime viikolla
jatkoin peittoprojektiani, sillä paloja ei ollut tarpeeksi. Nyt se on valmis
Lankaa kului helmikuussa tähän 542 grammaa.

Ja heti aloitin uuden peiton. Tällä kertaa neulomalla 20x20 cm:n kokoisia
palasia. Näihin kului lankaa 63 grammaa. Tuskin helmikuussa ennätän
tehdä peittoa valmiiksi.

Toinen röyhelöhuivi

Neuloin sitten samoilla tulilla vielä toisen röyhelöhuivin. Tämä tulee omalle tyttärelle.Lankana Gjestal Spinnerin Cortina, ja langanmenekki 138g.

Olen tässä kuussa saanut lahjaksi enemmän lankaa kuin mitä olen ehtinyt kuluttaa. ;oD Kirjoitan aiheesta lisää blogiini, kunhan saan keskeneräisen työni valmiiksi raportointia varten. ;o))

17.2.2008

grammoja grammoja

Jotenkin tuntuu ettei mitään tuu valmiiksi. Mutta jotain nyt sit kuitenkin on tullut edellisen postauksen jälkeen.Tässä pieniä koristeita painoa kukalla ja kiekuralla 10g
Hattu hyväntekeväisyyteen painoa 40g


Sniikkerit painoa 60g.Kukkasia painoa 10g.

Yhteensä: 120g

Hitaasti hyvä tulee :)