24.2.2007

15 kiloa lankaa!

Me ollaan neulottu 15 kiloa lankaa yhteensä! Hyvä me!

15 kiloa ylittäneen neuleen neuloi Villapallo. Nätit pikkusukat ovatkin.

Jos oikein olen grammat laskenut (suoritan tarkastuslaskennan kohta) niin kärjessä grammalleen tasagrammoissa kisaavat Helmis ja ajvilla.

Parempia kalastuskelejä odotellessa

Eipä tullut tästä Novitan Suvi-langasta puseroa. Teinkin osasta jo sen kummitytön mekon, mutta vielä sitä jäi runsaasti lankakoriin. Aloin siis tikuttaa niistä kalatilkkuja, joista ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa tulee peitto. Pitäisi vain saada jotain muitakin värejä vihreän seuraksi. (Vieläköhän tätä Suvia jostain löytyisi?)
Tältä ne suurinpiirtein näyttävät yksittäin (tai noh, pareittain)

ja tältä pinossa

Näitä on kätevä neuloa matkustettaessa. Tein nämä käydessäni vanhempien luona.
Vierailun saldo oli siis 16 kalaa, 93g.
3.0mm bambuilla neuloin.

Valmista tullut!Viime viikolla jäi postaaminen väliin ja nyt
olisi sitten aika monta valmista raportoitavaksi.

Valmiiksi ovat tulleet kaksi lenkkihuivia.
Toinen tuli vähän Novitan ohjetta mukaellen
valmiiksi, kun lanka uhkasi loppua kesken.
No valmiiksi tuli kuitenkin. Vaaleanpunainen
lenkkihuivi nuorelle neidille painona
30 grammaa ja toinen aikuisten kokoinen
lenkkihuivi violetista langasta painaen
130 grammaa. Kuvassa violettihuivi ja
meidän kaunis lattia. Kotona ei ollut yhtään
vapaaehtoista mannekiinia kuvaushetkellä.

Samaan syssyyn kudoin samaisesta violetista
langasta villasukat, jotka painoivat 90 grammaa.

Mulle ovat nämä villasukat jääneet jotenkin päälle, sillä
valmiiksi ovat tulleet myös valkoiset villasukat
paino 80 grammaa sekä mustat villasukat paino 90 grammaa.

Nyt olisi siis valmistunut huiveja yhteensä
160 grammaa sekä villasukkia yhteensä 260 grammaa.

Vieläköhän sitä ehtisi/jaksaisi yhdet sukat?
Täytyy käydä kysymässä langoilta, haluaako
niistä joku muuntua villasukiksi.

Tuotteliaita loppupäiviä kaikille!liivi


Tämäkin on tavallaan jämälankatyö, koska halusin käyttää loppuun aiemmasta ponchosta jääneen Teddy Galaxin.

Yksistään se ei olisi riittänyt, joten jatkeeksi laitoin vähän yksiväristä Teddyä.


Vähiin käy aika ja hamsterikuu ja mulla on ihan hihavaiheessa yksi kaarrokevillapusero. Hihojen jälkeen siis vielä se kaarrokkeen säätäminen miljoonine silmukoineen. Luulen, etten jaksa urakoida sitä kuunvaihteeseen mennessä valmiiksi asti, mutta keskenkään sitä ei viitsisi nyt jättää. Jos taas aloittaisin sen tilalle uusia neuleita, niin pahimmassa tapauksessa jäisi kyllä huolestuttava määrä keskeneräisiä. Sehän ei oikein sovi hamsteriperiaatteisiin, vai mitä?

Tämä liivi nyt kuitenkin raportoidaan ja grammoja 168.23.2.2007

ehtiäkö vai eikö?

Kyllä mä nyt olen kuitenkin päättänyt että tuo raitapaita valmistuu keskiviikkoon mennessä. Toinen hiha on valmis, huomenna aloitan toisen. (en poikkeuksellisesti tehnyt niitä yhtä aikaa kun on tuota raitaa, haluan säästää vähiä hermojani) Kyllä tää tästä.

Ja posti toi ne Novitalta tammikuussa tilatut langat, tää mun hamsterointi on vähän epätoivoista ko lankaa tulee koko ajan lisää ja kulutus on niin pientä. :D Katotaan ehtiikö miun raitasukat vielä hamsterigrammoihin. En ota siitä stressiä, ehtii tai ei ehdi, käyttöön ne kuitenkin tulee.

Sukat, yhteensä 121 g

Kaksi sukkaparia lisää, eli pikkusukat joihin sain kulumaan 40 g lankaa, ja kirjoneulesukat itelle, 81 g.

Tarkempia juttuja näistä blogissani.

Jämäprojekti

Eilen oli kova tylsyyspuuska, enkä keksinyt, mitä olisin vielä kisaa varten tehnyt. Kaikki kiinnostavat tehtävät kun olivat niin isoja projekteja, että niitä ei enää tässä kuussa ehdi saattaa valmiiksi. Aloitinkin yhtä isompaa juttua, jonka dead line on vasta elokuussa, mutta siitä enemmän omassa blogissani myöhemmin.

Kaivelin illalla jämälankapussini esiin, ja syntyi vaatetusta eräälle kauniille neidolle. Kuvan neito ei ole vaatteiden tuleva käyttäjä, vaan kuvissa esiintyy vakiomallini. Vaatteet lähtevät Kempeleeseen eräälle toiselle, joka näyttää täsmälleen samalta kuin kuvien neito.

Huivi mohairin jämästä. Sitä voi pitää vaikkapa näin:
Huivia voi toisaalta käyttää myös näin, samettisen juhlapuvun kanssa. Juhlapukuun sain kulumaan vuosikausia kaapissa maanneen Novitan Chenille-langan viininpunaisen sävyn (sinistä on vielä lähes kerä... grrr). Mallin hiustyylin huomioon ottaen huivin ensimmäinen käyttötapa lienee suositeltavampi.Viileämmillä ilmoilla tarvitaan sen sijaan näitä varusteita. Pipoon virkkasin kaiken tuon sävyisen Isoveljen, ja villapuseroon kului kaikki mitä mummon joululahjafifihuivista oli Sardiniaa jäljellä.
Kaiken kaikkiaan siis neljä vaatekappaletta (lasketaanko nämä eri töinä?), ja kuluneita grammoja huimat 30. Jes!

22.2.2007

165 g lisää

Lisää hamsterigrammoja! Tämä lapsen neuletakki toi niitä lisää 165 g (vain!), äh, miten noita grammoja saisi tulemaan nopeammin... Tarkempia tietoja tästä neuleesta löytyy blogistani.

Yhdet sukat on aloitettu, joten niitä grammoja luvassa piakkoin:-)

Vauvan sukatNämä valmistuivat aiempaa suurempaan kokoon maanantaina. Painoarvio 10g, saan ehkä todellisen painon selville myöhemmin.

Enää viikko aikaa, eihän kuukaudessa ehdi tehdä mitään! =(

Seiska valmis

Nonni, nyt saa sen seitsemännen valmiin laittaa tililleni ;o)
Kesätoppi Novitan Havaijista on valmis, eikä prkl.. kulunut kuin tasan 200 grammaa, vaikka ohjeessa sanottiin 250. Tää on aina tätä, että ohjeissa on ylöspäin kulutus pyöristetty, mutta eipä ole koskaan kokonaista kerää jäänyt yli!

Tässä tällainen pöydällä otettu kuva, jossa toppi ei näytä juuri miltään muulta kuin kirkuvanväriseltä, mutta päällä näytti ihan hyvältä ja oli täydellisen kokoinen (S). Laitan omaan blogiini päälläpitokuvia, kunhan mies tulee töistä kuvaamaan.

Blogissani ovat myös nähtävillä eilen tulleet Saksan kimppatilauslangat, jotka siis on tilattu ja maksettu ihan oikeasti jo tammikuussa. Jos ette usko niin katsokaa Muoriskan blogia ;o)

Jaha, mihinkähän nyt ryhtyis? Vielä olis aikaa joku juttu vääntää. Yksi sukkapari on tekeillä, ensimmäinen sukka valmis ja toisesta varsi puolessa välissä. Sitä voi aina välityönä jatkaa, mutta pitää nyt hyvän tähden saada aloittaa vielä joku muukin työ!

21.2.2007

Keskiviikon yskähdykset

Ilmeisesti puoli Suomea on flunssassa, niin ainakin minä olen. Voisin pahoitella teille sitä, että en ole kovin innostava jaksanut olla kuluneella viikolla enkä ole keksinyt tempauksia ja sirkushuveja teille :). Kuitenkin, on taas keskiviikkoraportin aika. Itselläni on yksi neule odottamassa bloggausta, se kerkeää seuraavaan raporttiin.

15 kiloa on todella lähellä, vain muutaman sadan gramman päässä. Se on oikeasti hurja määrä neulottua lankaa, 300 kerää! Vielä on viikko aikaa, mennäänköhän yli 20 kilosta?

 • Kaksi kiloa ovat neuloneet ajvilla, Helmis ja Pirjo
 • Kaikki ovat avanneet hamsteritilinsä
 • Sire on tippunut pois leikistä
Mutta sitten varsinaiset saldot, tarkastakaa jos näissä on jotain huomauttamista niin käyn läpi tarkemmin blogin viestit. Yritän tarkastaa vielä ensi viikolla kokonaissaldon tarkemmin, näin flunssasena tekisin varmaankin vain enemmän vahinkoa saldoille laskemalla niitä kokonaan uusiksi.

 • Ajvilla, 2776 grammaa ja 9 neuletta
 • Alien, 130 grammaa ja 4 neuletta
 • annaliina, 433 grammaa ja 4 neuletta
 • Elli 103 grammaa ja 3 neuletta
 • Hanna K 175 grammaa ja 3 neuletta
 • hanna-h 1599 grammaa ja 10 neuletta
 • Helmis 2608 grammaa ja 25 neuletta
 • Iva 430 grammaa ja 5 neuletta
 • Katri 725 grammaa ja 6 neuletta
 • Kimalainen 190 grammaa ja 4 neuletta
 • Marja 550 grammaa ja 3 neuletta
 • Merjuli 50 grammaa ja 1 neule
 • Pirjo 2292 grammaa ja 13 neuletta
 • Sari 101 grammaa ja 7 neuletta
 • Strilla 80 grammaa ja 3 neuletta
 • Susanna 41 grammaa ja 2 neuletta
 • Taija K 348 grammaa ja 6 neuletta
 • Tui 384 grammaa ja 5 neuletta
 • Tuitu 122 grammaa ja 2 neuletta
 • Villapallo 385 grammaa ja 6 neuletta
 • Zeska 275 grammaa ja 5 neuletta
Ansiokkaasti olette neuloneet. Grammoissa johtaa ajvilla ja neuleiden lukumäärässä Helmis. Kärjen kamppailu on melko tasaista, mukaan mahtuu vielä muutama muukin jos takataskussa on isohko neule kesken.

Vielä on viikko aikaa, oletteko tutkineet jo mahdollisia jämälankaideoita? Onko ollut vastoinkäymisiä hamsterikuun kanssa, koira/lapsi/kissa/posteljooni syönyt neuleen ja piilottanut puikot? Puikot sulaneet neulevauhdista?

Lisää sukkia

Olen saanut kahdet sukat valmiiksi. Ensin nämä "oikeat" hamsterisukat.
Lankana 7-veljestä, grammoja kulutettu 55 g. Malli oma. Ranskalaisen kantapään ohje Ullasta.


Ja sitten nämä toiset. Niistä pyytäisin mitä kauneimmin vähän säälipisteitä, koska ne ovat UFOT. Ja tässä tarina: Joskus reipas vuosi sitten aloin näitä tekemään ja kun tuli kevät ja kesä niin eihän niitä tarvinnut. Syksyllä kaivelin nämä esille, mutta kovin hi-taaaaas-ti kerroksia on tullut. Päätin tehdä nämä valmiiksi, että tulevalla omistajallansa olisi edes hienoinen mahdollisuus käyttää niitä tänä talvena. Jotain tekemisen puisevuudesta kertoo se, että kun aloitin tekemään kärkikavennuksia, niin en saanut aikaiseksi tehdä noin 10 kerrosta vaikka monena aamuna ja iltapäivänä olisi työmatkoilla ollut hyvää aikaa. Tänään vihdoin kiskaisin ja tein ne kavennukset! Hyvä minä.

Tekniset tiedot: Lankana 7-veljestä, puikot 3 Addit, sukkien koko 45, kantapäänä tavallinen (saksalainen) kantapää vahvistettuna ja grammoja kulutettu 145 g. Malli oma. Kuva antaa sukista hieman vääristyneen kuvan, sillä kuvassa mallina olevan ja sukkien saajan jalan koon välinen ero on 10 numeroa.

Olen myös lahjoittanut poikani päiväkotiin 480 g jämälankoja, lähinnä tekokuituja joista en pidä. Otettiinko näitä huomioon mitenkään? Jos ei niin ei se mitään. Sain arviolta 5 g ruskeata villalankaa työkaverilta, koska minulla ei ollut yhtään tumman ruskeaa lankaa ja tarvitsin sitä kipeästi huovutetun pannulapun viimeistelemiseen.

Olen unohtanut kokonaan kertoa, että karkkilakko kesti täällä vain viikon. Sitten oli pakko saada salmiakkia :)

Jotain valmista

Sain eilen huovutettua välipaloina neulotut patalaput - jotain siis minullakin viimein valmiina. Kuva on järkyttävän huono, mutta parempaakaan ei tähän aikaan illasta ole tarjolla... Huopasta kului näihin 130g.
Nyt näköjään onnistui kuvan lataaminen Bloggeriinkin - viimeksi yritin Firefoxilla ja se ei toiminut ollenkaan. IE näköjään toimii paremmin, mutta kyllähän Firefoxin kai pitäisi Bloggerin kanssa pelittää... Pitää varmaan päivittää kettua.

Sliparin suhteen on kumman toiveikas olo, ottaen huomioon että vasta eilen pääsin kädenteihin asti. Ja tänä aamuna kuvittelin jopa saavani matkaneuleena olevat sormikkaatkin valmiiksi ennen kuun vaihdetta... Saas nähdä miten neulojan käy.

Pelottava poncho

Huh, ehdinpäs vielä tämän illan laskentoihin. ;oDD

Kaksi päivää olen vääntänyt 15 numeron puikoilla Kauhavan Kangasaitan Melli-langasta itselleni ponchoa. Parisen vuotta olen tähänkin mallia miettinyt.. nyt tein helmineuleella ihan tavallisen kaitaleponchon (siis kaksi suoraa kappaletta, jotka ommellaan päistään yhteen). Kuvan laitan kunhan saadaan taas kameran patterit ladattua.

Lankaa meni yhteensä 630g.

Punnitsin muuten joka kerän erikseen (kun ei noin iso työ kuitenkaan onnistu ihan kirjevaa'alla punnita, heh) ja yhdessäkään kerässä ei ollut täyttä 100 grammaa. Vyötteessä tosin sanotaankin että "noin 100g", mutta kerän painot oli väliltä 90-98g!!! (Mulla meni lankaa siis 6 kokonaista ja yksi vajaa kerä, josta olin jo tehnyt pari koetilkkua ;o) .)

kuin kaksi eri marjaa..


Teinpä raitaseiskaveikasta sukat. Epähuomiossa muistin tehneeni ekaan sukkaan 1o1n-resoria loppuun (kun kerran kärjestä aloitin) mutta sepä olikin 2o2n. Noooh.. ei se kai haittaa. On tätä lankaa vielä toisiinkin sukkiin, jos häiritsee liikaa. Mokaa ei kuvassa näy, kuten ei huonon valon ja kameran ansiosta paljon muutakaan..
Lankaa kului 145g, erittäin tasan riitti yksi kerä.

Huikeat 14 grammaa

Tämä vapaavirkattu sydän valmistui ystävänpäivänä. Se ei ole mukana viime viikon grammoissa. 14 grammaa :DMieheni neulepusero on tässä vaiheessa - ei taida valmistua tämän kuun aikana:

unisukatOle mukana edelleen vaikka välillä tuntuu, että tökkii niin tämä neulominen että voisin heittää puikot seinään. Tai siis aikapula on, neulominen kyllä maistuisi. Tarpeeseen tein itselleni unisukat. Näillä pakkasilla on kylmä vaikka kuinka pitäisi tulta uuneissa. Lankaa en muista, joku itsekseen raidoittuva hemmetin ohut aaloetsydeemi se oli. Sukat näyttävät niin eriparisilta kuin nyt saman parin sukat voivat näyttää, mutta mitäpä tuosta. Ihanat nää ovat, ensi yönä pysyvät jalat lämpiminä. :)

Lngankulutus 44g. Kokonaissaldo 76g (huimaa...)

Corleone Kreikan saaristossa

Tänään valmistui The Ultimate Hamsterityö, neulepaita khakinvärisestä Novita Samoksesta nuoremman pojan kummisedälle syntymäpäivälahjaksi. Malli löytyy jälleen kerran uusimmasta Novitasta, mallin numero on 34. Erityisen ylpeä olen saatuani aikaan sievän (voiko näin sanoa miehen vaatteiden kyseessä ollessa) v-aukon! Nyt neulon itsellenni villatakkia, toistan villatakkia. Varsin sopivaa neulottavaa näillä pakkassäillä!

Kulutus 745 grammaa.

Rakkausvanttuut

Punaisesta Landista valmistui noin minuutti sitten vanttuut itselleni, ne on niin kauniin väriset! Tuon kuvaa myöhemmin tänään kun saan langanpätkät pääteltyä.

Saas nähdä miten käy tuon raitapaidan kanssa, siitä on nyt etukappale valmiina ja hihat lähtee puikoille tänään. Täytyy tikuttaa kuin mielipuoli! Jotta se valmistuu!

kulutus 80g, kokonaiskulutus 380g

Ei-ihan-täystuho akryylille

Nimittäin tätä lankaa jäi silti kummittelemaan puolitoista kerää. Huivi on Sagittaria, vaikkei siltä näytäkään. Lanka on 100% akryylia, jota olen jossain mielenhäiriössä joskus ostanut. Ei ehkä fiksu idea tehdä siitä huivia (tai tehdä mitään ylipäätään) mutta tämmönen siitä tuli. Ei ole pingotettu, pingotan sitten vanhempieni luona kun on tarvittavat välineet siihen.

Päivän myöhästynyt hesarikin halusi kuvaan (sorry, ei nyt jasa rajata sitä pois kun taidoillani siihen menee, noh, tovi..)
Puikot oli 5.0mm addit ja lankaa kului 172g.

20.2.2007

Sitä sun tätä

Viikon varrella valmistuneita olis tässä:
 1. kassi Fritidsgarnista, 142 g
 2. Neulatyyny Fritidsinjämistä, 19 g
 3. Peitto ja tyyny Sisu-kissalle (ekaluokkalaisen koulussa tekemä pehmo), Teddy 100 g
 4. Liivi meikäläiselle, Novitan Jussi-langasta, 297 g

Vähän sitä sun tätä siis tällä kertaa.

Perheen hiihtolomat on pitäneet aika tehokkaasti muissa puuhissa ja uuden tietokoneen opettelu on vielä aika vaiheessa, mm. kuvia en ole päässyt siirtämään. Laitan niitä sitten, kun sopiva väli piuhojen etsinnälle, liittämisille sun muille operaatioille löytyy.

Kevyt kaalimato

Valmistuipa tuossa keväthaalari nuoremmalle pojalle. Haalarissa on huppu ja tupsukorvat, mallin löydätte uusimmasta Novitasta, voitte päissänne vaihtaa värin kaalimadon vihreäksi. Lankana siis Novitan Palma ja Samos ja painoa vain 198g.

Loput keskeneräiset hamsterityöni ovatkin sitten raskaampaa osastoa...

Hups!

Kävin Berliinissä työmatkalla. Mukaani kiltisti lähti Novitan Nalle, josta neuloin siellä 10 kalatilkkua eli valmiiden töiden paino 35g. Mukanani oli myös I DO ja siitäkin on jo ensimmäinen hiha valmiina. Mutta sitten kävi niin, että oho ja hups ja menin katsastamaan muutamat lankakaupat ja mukaani lähti 3,5 kiloa lankaa. Laukkuuni eivät edes kaikki ihanat pienet pallerot mahtuneet, onneksi lentokoneeseen saa vielä viedä käsimatkatavaroita ;)
ps. Kirjoitan tarkemmin kaupoista ja ostoksista blogiini Lankataivas http://sire.iki.fi

Hiljalleen valmistuneita

Kuukausi alkaa hiljalleen käydä vähiin, mutta jotain olen silti kerennyt saada aikaiseksi.
Valmistuneita töitä voitte käydä kurkkimassa täällä blogissani.
Lankoja vähentynyt vain 550 g. Toivottavasti saan vielä edes puolet pois reilussa viikossa.... pieni toivon kipinä elää silti. Onpas tänne tullut hienoja kuvia töistänne.....
-Marja-

Villasukkavillitys

Valmiina olisi taas kaksi paria villasukkia Jussista. Sukat on kokoa 42 ja 44, suvun miehille saapassukkia. ;o)
Parin viikon päästä on hiihtoloma, ja saankin viedä jokaiselle tuliaisiksi sukkaparin, heh.

Langankulutus yhteensä näissä 292g.

19.2.2007

iki-ihana puolivuotishääpäivälahja!

Miulla on sitten ihana vaimo. Aivan ihana. Sain puolivuotishääpäivälahjaksi lankaa!!

Sain kaksi vyyhtiä tummanruskeaa Kamenaa , 3 kerää punaista Landia (näistä tulee vanttuut itselle) ja kaksi kerää Katia Niloa vihreänä (ajattelin että jos ne muotoutuisi joksikin kesäpussukaksi). Lisäksi vaimo lupasi tehdä miulle Greendayn viimeisimmästä Ullasta. :)

tällä kertaa punaista..


Edellisen työn uusi versio eri värisenä. Lankaa onnistuin tärväämään pari grammaa enemmän kuin harmaisiin, 56g. Lanka sama, Novita Isoveli, puikot samat 4.5mm bambut. Pari muuta työtä on myös viittä vaille valmiit.

Kiusauksia ja tuotoksia

Itsekuri joutui kovalle koetukselle viikonlopun kirppiskierroksella. Vyyhtitolkulla ohutta Pirkkalankaa naurettavan edullisesti kutsui minua seireenin äänellään. Onni onnettomuudessa värivalikoima ei ollut ihan sitä omintani, joten aivan lääkehoitoon saakka ei tämä ongelma minua vienyt. Sinne jäivät odottamaan. Sniff.

Tämmöiset syntyivät tuossa iltana jonain. Seiskaveikan jämiä sain kulumaan hulppeat 47 grammaa. Ihan mukavaa väsätä palmikoita pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta onkin kulunut jo pari vuotta (hui!). Jostain kumman syystä onnistuin kuitenkin tekemään toisesta selkeästi löysemmän, mitä ei normaalisti minulle enää nykyisin käy. Kiusallista sellainen.

Tuskaa

Kaamea tuska: pitäisi päästä heti paikalla ostamaan lankaa! Kuulin eilen vauvauutisia, ja tahtoisin heti paikalla aloittaa neulomaan nuttua eikä ole mitään sopivaa lankaa. Vauva tosin syntyy vasta elokuun lopulla, että enköhän ehdi, vaikka vasta puolentoista viikon päästä kävisin lankaostoksilla... Tuska on silti kova!

18.2.2007

Sukkaa!


Jotain valmista! Sukat jotka pääsi heti käyttöön kun sain langanpätkät pääteltyä. Painoa on huimat 90g ja tuota iki-ihanaa keltaista seiskaveikkaa jäi siis vielä 60g jolle ei ole mitään käyttötarkoitusta mietittynä. Ehkä siitä tulee jonkin toisen langan kanssa sukkaa tj. Katsotaan. (ja nämä on tahallaan eriparia :D)

kulutettu 90g, kokonaiskulutus 304g


Seuraavaksi yritän tikuttaa tuon raitapaidan valmiiksi, puikoilla on myös lehtihuivi joka tosin ei ehdi valmistua millään hamsterikuun aikana. Ajattelin lisäksi tehdä muutaman tilkun päiväpeittoa varten, suunnittelin että teen päiväpeiton neulotuista kaistaleista. Miulla on nöttönen teddyä, se sopisi tähän projektiin hyvin ja sitten on varmaan kaksi kerää viininpunaista Jannea, ne voisi kanssa neuloa tähän. o.- Tavoitteena on kuitenkin että saan tuon paidan valmiiksi, kaikki muu on ylimääräistä plussaa. :D

Valmista tavaraa

Monenmoista on viimein valmiina. Tarkemmat selitykset omassa blogissani, tässä kuitenkin kuvat. Grammoja yhteensä 204.
Calorimetry ja Vanttuut


Tällaisia täällä on neulottu ja tässä niistä kuva todiste.

Calorimetryn ja Vanttuut tein Sisu langasta 2½ puikoilla.
Blogistani voi käydä lukemassa lisää.

Nämä valmistuivat nopsaa, mutta flunssa on häirinnyt pahemman kerran tietokoneen ääressä työskentelyä ja näyttää jatkavan häiriköintiä myös neulerintamalla.

Näihin sain pyöreät 40g kulumaan Sisua.