23.2.2007

Jämäprojekti

Eilen oli kova tylsyyspuuska, enkä keksinyt, mitä olisin vielä kisaa varten tehnyt. Kaikki kiinnostavat tehtävät kun olivat niin isoja projekteja, että niitä ei enää tässä kuussa ehdi saattaa valmiiksi. Aloitinkin yhtä isompaa juttua, jonka dead line on vasta elokuussa, mutta siitä enemmän omassa blogissani myöhemmin.

Kaivelin illalla jämälankapussini esiin, ja syntyi vaatetusta eräälle kauniille neidolle. Kuvan neito ei ole vaatteiden tuleva käyttäjä, vaan kuvissa esiintyy vakiomallini. Vaatteet lähtevät Kempeleeseen eräälle toiselle, joka näyttää täsmälleen samalta kuin kuvien neito.

Huivi mohairin jämästä. Sitä voi pitää vaikkapa näin:
Huivia voi toisaalta käyttää myös näin, samettisen juhlapuvun kanssa. Juhlapukuun sain kulumaan vuosikausia kaapissa maanneen Novitan Chenille-langan viininpunaisen sävyn (sinistä on vielä lähes kerä... grrr). Mallin hiustyylin huomioon ottaen huivin ensimmäinen käyttötapa lienee suositeltavampi.Viileämmillä ilmoilla tarvitaan sen sijaan näitä varusteita. Pipoon virkkasin kaiken tuon sävyisen Isoveljen, ja villapuseroon kului kaikki mitä mummon joululahjafifihuivista oli Sardiniaa jäljellä.
Kaiken kaikkiaan siis neljä vaatekappaletta (lasketaanko nämä eri töinä?), ja kuluneita grammoja huimat 30. Jes!

1 kommentti:

zeska kirjoitti...

Kyllä ne erikseen lasketaankin, vaikka kulutus on alle 10g/neule :).
Kirjasin grammat.