1.3.2009

Viimeiset grammat

En saanut tänään otettua kuvia noista töistäni, mutta tässä grammat kuitenkin:
Villapöpät 38 g
Vauvan peitto 224 g
Pipo 58 g
Tilkkuja Vaaka Ry:lle 1 198 g (sain näihin tuhottua melkein kaikki jämälankani ja olen erittäin tyytyväinen)
Tilkkuja kalapeittooni 106 g

Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen omaan hamsterisaldooni ja varsinkin siksi, että sain tehtyä sellaisia töitä, jotka on olleet suunnitelmissa pitkään ja lisäksi sain tuota jämälankakasaa pienennettyä huomattavasti. Tuli tehtyä kevätsiivous lankavarastoon samalla. ;) Lisäilen kuvia Ravelyyn myöhemmin kuvia kaikista muista, paitsi noista tilkuista, jos joku niitä haluaa vielä katsoa.

Loppuraportti

Ensin kiitän kaikkia osallistumisesta ja totean, että on ollut ilo seurata tätä tuotteliasta porukaa ja nähdä kuinka paljon suuria ja pieniä töitä on saatu valmiiksi. Ja kuinka paljon lankaa on saatu kulumaan. Porualla saimme lankaa kulumaan 17 kg 095 g. Sehän on jo ihan mieletön lankavarasto. Yhteensä se on lähes 342 kappaletta 50 g:n lankakeriä. Siis jo melkoinen lovi vaikka lankakaupan lankavarastoon. =) Ja sitten siirrytään sinne yksittäisiin kulutuksiin ja listaukseemme siitä, kuka on kuluttanut eniten lankaa. Monet ovat kuitenkin raporttiensa mukaan päässeet omiin kulutustavoitteisiinsa, mikä on hyvä asia. Itse tässä mietin, että uskaltaisiko seuraavalla kerralla jo asettaa tavoitteekseen puolen kilon rajan. Tänä vuonna pääsin jo melko lähelle sitä...
 1. Inkeri 4 715 g
 2. Täti Sininen 2 103 g
 3. Puputsi 2 027 g
 4. WorstedKnitt 1 611 g
 5. Pirren 1 233 g
 6. Tanja 1 205 g
 7. Duchess 1 146 g
 8. Maj 810 g
 9. Evelin 493 g
 10. Lilli 463 g
 11. Tintti 388 g
 12. Eva 282 g
 13. Sarda 276 g
 14. Ellix 147 g
 15. Sini 123 g
Tarkkailen tässä illan aikana vielä, josko joku ilmoittelisi vielä puuttuvia grammoja, joten muutoksia saattaa vielä tulla. Samaten, jos omien laskujesi mukaan sinulta puuttuu grammoja, niin ilmoittelethan siitä. Korjaan asian sitten mahdollisimman pian. =)

Kiitos vielä kaikille osallistumisesta, oli kiva toimia apuemäntänä. =)

Kiitokset kaikille :)

Kiitoksia mukavasta hamsterikuukaudesta,
miun osalta saldo jäi tänä vuonna aivan liian pieneksi, mutta kun tää muutto sotki neulomiset ihan täysin. Pääasia kuitenkin että uutta lankaa en hamstrannut.

Vielä yksi peittotilkku

Eli se viimeinenkin peittotilkku valmistui eilisiltana ja painoa tilkulla on 40 g. Omalta osaltani kilon kulutustavoite ylittyi ja sain suunnitelmien mukaan neulottua sekä sukkalanka- että Fritidsgarn- ja hahtuvavarastoa pienemmäksi. Ja ne lahjasukatkin valmistuivat, mutta eivät kylläkään siitä langasta jota vartavasten ostin tammikuun viimeisenä päivänä. Hyvin suunniteltu oli siis tällä kertaa puoliksi tehty :-)

Kiitoksia emännälle ja kanssahamstereille mukavasta kuukaudesta!