21.2.2007

Jotain valmista

Sain eilen huovutettua välipaloina neulotut patalaput - jotain siis minullakin viimein valmiina. Kuva on järkyttävän huono, mutta parempaakaan ei tähän aikaan illasta ole tarjolla... Huopasta kului näihin 130g.
Nyt näköjään onnistui kuvan lataaminen Bloggeriinkin - viimeksi yritin Firefoxilla ja se ei toiminut ollenkaan. IE näköjään toimii paremmin, mutta kyllähän Firefoxin kai pitäisi Bloggerin kanssa pelittää... Pitää varmaan päivittää kettua.

Sliparin suhteen on kumman toiveikas olo, ottaen huomioon että vasta eilen pääsin kädenteihin asti. Ja tänä aamuna kuvittelin jopa saavani matkaneuleena olevat sormikkaatkin valmiiksi ennen kuun vaihdetta... Saas nähdä miten neulojan käy.

2 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Kyllä Firefox toimii mulla nätisti, sekä 1.5 että 2.0. Bloggerilla on välillä ongelmia kuvien latauksessa, jos yrittää montaa ladata (useampaa megaa), mutta en ole sen kummempia huomannut.

Kirjasin grammat, hieno tilinavaus.

Hanna kirjoitti...

Saman olen huomannut kuin Zeska ja mulla on kanssa Firefox käytössä. Välillä on vaan päiviä, että Bloggeriin ei tahdo saada kuvia laitettua.
T. HannaK