14.2.2008

Gramatili avatuksi

Grammoja on syntynyt tasaisen hissukseen, mutta kun ei kerkiä niistä ilmoittamaan. Voisiko joku ystävällinen keksiä bloggaustavan, jossa voisi suullisesti sanella vaikka sauvakävellessä blogitekstin, mielellään myös sähköpostit, ja sitten ne vaan napin painalluksella ilmestyisivät blogiin ja oikeisiin postilaatikoihin :-)?

Minulla on tosi paha startitis ja uusia aloitettuja töitä on useita. Samoin on myös menossa erittäin pahanlaatuinen hävitä-talviset-jämälangat-ja-yksittäiset-kerät. Olin fiksuna tyttönä lajitellut jo viime keväänä lankoja erilaisiin pusseihin, joissa on suunnilleen samantyylisiä lankoja, joita ei ole riittävästi isompiin töihin. Nyt kaivelin ne esille ja innostuin virkkaamaan niistä huiveja. Ja juuri kun olin kovaan ääneen kailottanut, että minulla on niin paljon asusteita ja varsinkin huiveja, etten tarvitse enää yhtään ja lähipiirikin alkaa kohta niihin hukkua :-). Mutta minkäs sitä mahtaa näille omituisille päähänpistoilleen!

Valmiina on yksi karnevaalihuivi 168g, siihen sopivat kämmekkäät (jee, kaikki lanka loppui!) 52g ja miehiseenkin makuun sopiva huivi 176g, yhteensä 396 grammaa. Kuvia seuraa blogiin, kun kerkiän laittaa. Poika on sairaana kotona, joten aika on vähän kortilla. Viittä vaille valmistumassa on myös liivi Jussi-langasta.

Ei kommentteja: