28.2.2008

yksi pieni vielä


Kuopus kokeili keskeneräistä Tennessee-kolttua tänään ja ihastui siihen ikihyviksi, joten pakkohan se oli sitten tehdä valmiiksi asti :).

180 g lisää kulutukseen ja luulenpa, että saldoni on nyt tässä. Yhteensä 2265 g.


Tekisi niin mieli aloittaa kaikenlaisia uusia juttuja, keskeneräisiäkin on, mutta kahta (?) lukuun ottamatta taitavat päätyä purkuun, kun kivempaakin tekemistä on niin paljon.

Kesken jäi hamsterikuulta yhdet sukat ja tämän viimeksi valmistuneen koltun versio virkattuna. Toivottavasti tuo kolttu ainakin valmistuu lähiaikoina, muiden ei niin ole väliä.

Kiitos kovasti hauskasta hamsteroinnista kaikille kanssahamstereille, Pääjehu Kristelille sekä viitosblogin emännälle Kanervalle!

Minä tuskin jatkan hamsterointia tämän pitempään. Polttelee jo kovasti päästä langanostoille. Tykkään kyllä tästä wanhojen lankojen soveltamispuristuksestakin, mutta ei sitä nyt sentään montaa kuukautta jaksa :).


Olen oikein tyytyväinen omaan langankulutukseeni ja etenkin sihen, että sain kulutettua aimo kasan jämälankoja siksak-peittoon.
Lisäksi innostuin soveltamaan kuopukselle useampiakin oikein hyviä käyttövaatteita.

Tunikan ja tämän viimeisimmän koltun versioita tulen luultavasti tekemään velä lisääkin, joten hyvä, kun tuli tuommoiset koekappaleet väännettyä!

1 kommentti:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei!
Samaa mieltä kanssasi, että tämä hamsterikuu on hyvä tapa saada kaapissa marinoituneet langat neuleiksi. Ihmeesti sitä "pakon edessä" keksii ideoita.. ;oDD