24.2.2009

Huonoin Hamsteri-kisan voittajaehdokas?

Huomaan että on helmikuun viimeinen viikko, ja en oo etes esitellyt itseäni..Siis hei :). Olen Sini, ja helmikuussa olen (vastoin suunnitelmia) neulonut vähemmän kuin vuosiin. Mulla oli suuria suunnitelmia - vauvan vaatteita läjäpäin. Piti tehdä nuttua, takkia, housua, pipoa, tossua.. ja sitten vielä puuvillasta patalappuja mutta kun ei. Näihin suunnitelmiin nimittäin sisälty se, että tamminkuun puolella ois valmistunut pari isompaa työtä jotka oli vaan pakko saada valmiiks.

Kerrankin voin sanoa että näiden junnaaminen ei johtunu musta vaan ohjeen päin prinkkalaa lasketusta lankamäärästä, Savonlinnan kauppojen tyhjistä lankahyllyistä (miten voi olla mahdollista että musta Huopanen on loppu jokaiselta hyllyltä?) ja vielä Tapion kaupan yllättävän pitkästä toimitusajasta. Eniveis, lopulta tämä Huopastyö valmistui ja sen päälle vielä sukat jotka piti saada valmistumaan (vaikka oli vain omiin tassuihin :)) ja NYT olen saanut kasaan ensimmäisen hamsterityöni.

Unisukat puuvillalangasta, 65 g. Kuvaa ei ole tarjoilla mutta nätit on, ihan jämistelymeiningillä. Samalla jämistelymeiningillä on tulossa villaisemmat sukat, ja toivoa on että ehdin saada muutaman lisägramman ennen kuun vaihdetta.

Jos joku haluaa tietää enemmän, blogista löytyy.

Terkkusin, Sini

2 kommenttia:

Evelin kirjoitti...

Eikai me täälä tälläisiä tunnuksia jaella. =) Kiva kun olet tullut mukaamme ja saanut grammojakin aikaiseksi. Ja laskinkin ne jo mukaan saldoihin. =)

Kristel kirjoitti...

Ylipäädiktaatoritar on aika lailla vastaavissa grammoissa, kun valmiina on yhdet villahousut, barbien takki ja peittotilkku... :D Olen kyllä vääntänyt puseroa, mutta kun etukappale meni liki kokonaan uusiksi niin voi olla ettei ehdikään hamsterisaldoon.