13.3.2010

esittely ja ekan viikon grammat

Vihdoin viimein minunkin (muka)kiireisestä aikataulusta löytyi hetki bloggaamiselle. Tarkoitus oli kyllä ehtiä mukaan ensimmäiseen raportointiin...

Hamsterikuun ensimmäiset valmistuneet osaltani olivat nämä kaksi pientä myssyä. Tehty wool-jämäkeristä novitan tutulla siksak-myssyn ohjeella.
Sinisen unohdin punnita, ja se on jo uudella pienellä omistajallaan, mutta epäilisin sen panavan saman verran kuin tuon pinkin. Eli näistä 31 + 31 grammaa.

Alla olevat lapaset tehtiin oikein pikavauhdilla talvilomavieraalle mukaan.
kulutus 51 grammaa seiskaveikkajämiä. Koko noin 7-vuotiaan.

Lopuksi mun uudet lempparikotisukat, Suomusukat. Säädin kokoa hieman, siitä on kerrottu lisää blogissani. Koko on siis 38 ja seiskaveikan kulutus 131 grammaa.

Eli ekan viikon langankulutus 244 grammaa. Tästä on hyvä jatkaa. Tavoitteekseni asetin, että jos ainakin puoli kiloa saisi neulottua.
Kuluneella viikolla olen ollut vahvana, kävin kahdessa lankakaupassakin, enkä ostanut mitään. Eka kerralla kyselin yhden tilaustyölangan perään, kun sitä en helmikuun puolella saanut, enkä saanut nytkään. Menee sopivasti ensi kuulle. Siinä toisessa lankakaupassa en oikeastaan edes käynyt sisällä, mutta koska liikkeen etuseinä on pelkkää lasia, sain hyvät näkymät alelankalaariin. Ja kävelin ohi. Ohitettu on myös mammuttiale-seiskaveikat ja anttilan lankalaarit. Taitaahan tuota lankaa riittää kotona lisää ostamattakin. ;)
(tulikohan nuo tunnisteet nyt oikein?)

3 kommenttia:

Neulovanelli kirjoitti...

Ahkerana olet ollut! Kunnioitettavaa Tahdonlujuutta jättää lanka ostamatta!

Tintti kirjoitti...

Onpa kauniit sukat!
Onnittelut ostamattomuudesta.

Puputsi kirjoitti...

Tunnisteet meni oikein joo, apuemäntä kiittää ja kumartaa. :)

Noi sukat ja lapaset on aivan ihanat, just meikäläisen väriset! :)

Grammat merkitty kirjanpitoon.