15.3.2010

Etsintäkuulutus: isoveljeä kaivataan

En ole vielä raportoinut ensimmäistäkään grammaa, mutta neulottu on kyllä ahkerasti. Yksi headband/korvanlämmitin on valmis, siitä laitan grammat kunhan saan sen punnittua. Varsinaisesti olen kuitenkin neulonut puoliksi basilikan ohjeeseen perustuvaa takkia Isoveljestä, ja nyt on käynyt niin ikävästi, että lanka on juuri loppumassa kesken. Kyselisin, olisiko kellään kanssahamsterilla tarjolla kyseistä lankaa, jota puuttuu noin puolikkaan hihan + nappilistan verran.

Olen neulonut takkia tummanvihreästä Isoveljestä, jonka vyötteessä ovat numerot 270 (Isoveljen tunnus), 341 (värin numero) ja 6872 (värjäyserä). Värjäyserän numerolla ei kuitenkaan ole väliä. Tarvitsisin joko tuota vihreää sellaisen vajaan kerän (80 g?), tai sitten voisin tehdä hihan loppuun vihreästä ja nappilistan jostain toisesta, kohtuullisen hyvin sen kanssa yhteen sopivasta väristä (ainakin musta, valkoinen, ruskea, keltainen), joten voisin ottaa vastaan myös ~40 gramman nyssykän vihreää ja toisen samanlaisen jotain muuta väriä. Voin tarjota vaihdossa rahaa, lankaa tai vaikka kahvit :)

4 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Voi pahus. Muistin, että mulla oli tota Isoveljeä, mut se olikin sitä Isoveli coloria. Siitä tuskin on iloa? Toivottavasti lankaa joltain löytyy!

Penita kirjoitti...

Onko tuo sitä metsänvihreää? Mulla nimittäin olisi pari kerää. Voin vaihtaa pariin kerään Nallea tms.

Minna Heimola kirjoitti...

Penita, tota Isoveljeä on ilmeisesti ollut liikkeellä pariakin eri vihreää. Toi ei ole sitä sammalenvihreää, vaan hieman tummempaa ja jopa lievästi siniseen taittavaa, ehkä havupuunvihreää pikemminkin. Toivottavasti jostain löytyisi.

Maija kirjoitti...

Hei. Kävin tuossa läpi lankavarastoja, kun muistelin että siellä olisi touta Isoveljeä. Punaisen Isoveljeni kulutin jo neiti Nallukan mekkoo mutta vihreätä vielä löytys. Ja ihme ja kumma sattuu olemaan vielä tuota samaa varjäyserää!!!
Vyyhdissä siis koodi 270 341 6872 ja painoa keränlopulla 62 grammaa. Laittele viestiä (mhuitu@gmail.com), jos vielä tarvitset lankaa. Viikonloppu ollaan reissussa, mutta alkuviikosta voisin reissata Vantaalla Helsinkiin tuomaan lankaa.