1.3.2010

Meiran esittely

Hei,
olen Meira, kolmikymppinen lankahamsteri Helsingistä. Lankavarasto ei ole kiloissa mitattuna mitenkään suurimmasta päästä, mutta suhteessa neulomistahtiin sitä on kyllä vähintäänkin riittävästi, joten langanostolakko tulee tarpeeseen. Kärkisijoilla en ole koskaan ollut, mutta jos saisin kuukauden aikana kulutettua vähintään 500 g, mieluiten lähemmäs 1000 g lankaa, se olisi minulle hyvä suoritus.

Enimmäkseen neulon pienehköjä töitä (sukkia, huiveja, myssyjä, lapsen asusteita), mutta nyt aloitin uhkarohkeasti hamsterityönä Basilikaa, saa nähdä, onnistuuko sen valmistuminen ajoissa.

Neulomisen ja langan hamstraamisen ohella vietän aikaa miehen ja 2-vuotiaan pojan kanssa sekä roolipelaten, lukien ja harrastaen satunnaisesti liikuntaa, etenkin uintia ja sauvakävelyä.

2 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Basilika on kaunis. Toivottavasti se valmistuu hamsterikuun aikana, jotta päästään ihailemaan sun versiotasi ohjeesta! :)

Minna Heimola kirjoitti...

Nyt ollaan tosin vähän tällaisessa "tulikin tuluskukkaro" -tilanteessa. En saanut basilikan pitsikuviota toimimaan, joten sen sijaan puikoilla on enemmän oma variantti neuletakista, jonka hihoissa on pitsikuvio :P Sitten on enää epäselvää, riittääkö toi mulla oleva Isoveli...