24.2.2011

Torkkupeitto valmis!

Oi ilon päivää!

Tämä projekti valmistui tänään raivoisan yhdistely
n, päättelyn ja viimeistelyn tuloksena. Novitan Hip Hopit katosivat lähes kaikki, olisikohan tuota jäänyt kassin pohjalle 40 grammaa.

Ne torkkupeiton palaset olenkin jo raportoinut tänne (niiden yhteispaino oli siis 893 grammaa) niin menen suoraan muihin kuluihin.Käytin siis violettia Novitan Ainoa 527 gram
maa, josta meni jokainen nöttönen mitä nurkissani pyöri. Tai ainakin ne nöttöset jotka onnistuin löytämään, hehheh.

Tämän lisäksi sain kulutettua projektiin vielä erästä paksua harmaata mysteerisukkalankaa vuosikymmenten takaa. Koska keittiövaa'astani loppui patteri toissapäivänä ja toivun vielä alkuviikon kuumetaudistani kotona lepäillen, olen arvioinut, että sitä kului 40 grammaa.

24 työtä on nyt muuttunut yhdeksi, vai lasketaanko tilkut edelleen erikseen vaikka sainkin ne hamsterikuunaikana yhdistettyä?

Kuvan tekeleestä otan huomenna paremmassa valossa. Niin kamala siitä tuli että taidan antaa sen avopuolisolleni heti matkaan, että voi hukata sen mökille. Ehkä joku siellä tarvitsisi torkkupeittoa enemmän, kotona noita kun on jo muutama. :) Tarkoitus ei todellakaan ollut tehdä siitä silmiä hivelevän kaunista ja väreiltään yhteen sointuvaa, vaan kuluttaa näitä lankoja, ja siinä onnistuin yli odotusteni.

/Edit
Kokoa peitolle tuli muuten noin 130x190cm.

4 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Tähän löytyy vastaus viime viikon viikkoraportista. :) "Jos haluaa laskea kokonaisen peiton grammat viimeistelyineen kaikkineen, silloin työ on minun mielestäni yksi projekti. Jos taas on laskenut tilkuista grammat erikseen, silloin ne myös ovat erillisiä projekteja." Lähtisin siis siitä, että jos haluaa laskea koko peiton (ja saada siitä projektin) ei voi laskea erikseen tilkkuja ja erikseen viimeistelyyn kuluneita grammoja. :)

Kristiina kirjoitti...

Ok, ilmoittelehan Teikku miten tehdään!

Teikku kirjoitti...

Tilkut laskin pitkin kuukautta sillä en ollut varma saanko peittoa valmiiksi, koska oli noita terveydellisiä hidasteita.

Toivon vain saavani nuo loputkin grammat mukaan laskuihin, sääntöjen puitteissa. x) Minulle ei ole väliä tuleeko tästä peitosta 24 vai 1 projektia, grammoja vain toivon!

Kristiina kirjoitti...

ok, lasketaan työ yhtenä kokonaisuutena. =)Grammat lisätty.