28.2.2011

Viimeistä viedään


Helmikuu päättyy tänään ja sen myötä lankahamsterikausi. Langanostolakko on pitänyt, sen suhteen minulla ei juuri epäilyksiä ollutkaan, sillä ostamattomuus minulta kyllä onnistuu, kun houkutukset ovat lähinnä nettikaupoissa ja Ravelryssä. Asetin itselleni tavoitteeksi kahden kilon rajan ylittämisen kulutuksessa, mutta liekö helmikuun pakkasten inspiroimaa vai kahden sairasloman ansiota, että ylitin sitten itsellenikin ennätyksellisen viiden kilon rajan. Tällainen langankulutus näkyy jopa minun massiivisessa lankavarastossani, sillä arvelisin sieltä nyt kadonneen noin yhden Ikean ison muuttolaatikollisen verran lankaa.

Tänään on työpäivä, ja epäilen suuresti, etten ehdi enää mitään valmista illan aikana saamaan - mitään ei ole edes kesken - joten raportoin sitten ainakin toistaiseksi viimeisen valmistuneen: kolmas tuunattu tyyny. Tässäkin on kaksi isoa peittotilkkua yhdistetty ketjusilmukkakaarilla toisiinsa. Lankoina petrooli seiskaveikka ja turkoosi Tennessee, ja lankaa tähän viritykseen kului 128 g. Ja mikäli olen oikein laskenut, tämä oli 30. työ.

Kiitos kaikille kanssahamstereille seurasta ja kilvoittelusta, nyt voi taas hyvällä omatunnolla kohdata lankakauppojen houkutukset!


1 kommentti:

juuli kirjoitti...

Tosi hyvä idea nämä tyynynpäälliset. Kivannäköisiä kaikki!