8.2.2007

Eka hamsterityö

Fetching Noron Silk Gardenista valmiina! Päätelty ja kaikkea... Ihan outoa tehdä kerralla loppuun asti! Laitan kuvaa blogiini myöhemmin. Kulutus hurjat 50 grammaa. En kehtaa mennä marketin hedelmävaa'alle, mutta täyden kerän pitäis olla 50g. Pikkunen pätkä jäi lankaa yli, niin että saan neulevihkooni näytteen.3 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Kirjasin grammat. Kyllä niiren Noron kerien pitäisi olla 50g, ainakin Silk Gardenin. (Silk garden fine on 40g, mutta sen olisin osannut itse korjata ;))

Laita kuva ihmeessä tännekin, niin muut, jotka surffaavat hamsteriblogeja näkevät sen vaivatta! :)

(Kuvan saat lisättyä viestiä kirjoittaessa painamalla maisemankuvaa ja kohtaan "Add image from your computer" "Browse"-valinnalla etsimällä kuvan, jonka jälkeen painat upload ja odotat hetken)

Anonyymi kirjoitti...

Rohkeasti vaan hedelmävaa'alle! Itse en saanut yhtäkään ihmettelevää katsetta - ja aina voi hymyillä nätisti takaisin, jos joku yltyy tuijottamaan. Hauskinta olisi se, jos kanssa-asiakas tunnistaisi lankahamsterin puuhissaan :)

Merjuli kirjoitti...

Laitan tänne sitten samalla kuvan, kun omaankin blogiin. En ole saanut vielä otettua..
Sisko ja naapuri tilasivat itselleen samanlaiset kun näkivät ne! =)

rieppa: olen monesti miettinyt, mutten vielä ole pystynyt. Maanantai-iltaisin kauppa on aika tyhjä, silloin voisi koittaa.. =)
Se olisi kyllä hauskaa jos joku tulisi juttelemaan kun tunnistaisi touhun! Tosin juoksisin varmaan karkuun, kun luulisin saavani moitteita.. =)