7.2.2007

Labeleista

Labelit ovat, ellei joku ole huomannut jo, tapa kategorisoida tekstejä tässä blogissa. Yhdellä viestillä voi olla monta labelia. Koska näiden käytöstä ei ole aivan suoraan sovittu, niin apuhamsteriemona ehdotan seuraavia käyttöehtoja:

  • Henkilökohtaisiin viesteihinne laitatte oman nimimerkkinne mukaisen labelin. Sellainen on olemassa, liitin tälläisen kaikkiin vanhoihin parhaan taitoni mukaan.
  • Valmistuneisiin töihin liitetään label "valmis" ja vain labelilla "valmis" merkityistä viesteistä lasken grammat. Tarvittaessa lisään labelin "valmis" viestiin, mikäli viestissä mielestäni selkeästi raportoidaan valmistunut työ :).
  • Uusia labeleita, joita voi luoda tarvittaessa on: jämänyssäkät, vauvaneule, sortuminen nyt ainakin. Muitakin tarvittavia voi ehdottaa esimerkiksi tämän tai aina blogin uudehkon viestin kommenteissa.
  • Katsokaa lisätessänne label että se on siinä muodossa kuin jo olemassaolevat ovat: siis "valmis" ei "valmiit", muuten noita labeleita sikiää kuin sieniä sateella :).
Terkkuja sille nopealle hamsterille, joka omalla kohdallaan ennätti avustamaan apuemäntää ennen kuin jaksoin tehdä tämän itse =). Tänään jossain määrin jo kaipasin näitä koostekirjanpidon tarkastamista varten.

5 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

No onneksi täällä bloggerissa on mahdollisuus noihin labeleihin. Uskon, että systeemi helpottaa huomattavasti emäntien kirjanpitoa, tietysti kunhan labelien määrä pysyy jotakuinkin kohtuullisena.

Kysyisin vielä varmennukseksi yhtä asiaa. Luin alkuperäisestä ohjeesta, että vain valmistuneet työt lasketaan.
Kelpaavatko mukaan kuitenkin yksittäiset esim. vaakatilkut yms. peittotilkut, vaikkei niitä olisikaan liitetty valmiiksi työksi? Tarkoitus ei ole viilata pilkkuja, ihan vaan varmuuden vuoksi kysyn :).

Kristel kirjoitti...

Peittotilkut kelpaavat valmiiksi töiksi, koska ovat loistava langankulutusprojekti. :) Valmista peittoa ei tietysti sitten saa punnita vielä erikseen... ;)

Helmis kirjoitti...

Okei, niin mä ajattelinkin.
Kiitos tiedosta :).

Tui kirjoitti...

Mä tein itsenäisesti oman labelin, IDEAÄHKY. Toivottavasti tämä kelpaa kaikille? :)

zeska kirjoitti...

Okei, hyväksytään labelit ideaähky (saatan kyllä muuttaa labelin vähän laajemmaksi "hamsteriangsti"ksi) ja Project_Spectrum. Onko muita spectrum-neuleita?